Pelakon dan usahawan Aeril Zafrel menghadiahkan isterinya yang juga pelakon Wawa Zainal wisma bernilai RM3.2 juta.

Menurut Wawa, dia dan Aeril sudah menyimpan impian mereka sejak tahun 2016 lagi untuk memiliki wisma sendiri. Wawa turut berkongsi, banyak dugaan dikecapi mereka sebelum berjaya mengecapi kejayaan kini.

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!“Sebenarnya kami sudah memasang impian ini dari dulu. Tidak menjangka kami akhirnya dapat buat, walaupun sebenarnya banyak dugaan dan rintangan dari awal mulakan perniagaan.

“Kami pernah diketawakan, dihina malah ada beranggapan kami akan bercerai. Sebab pada awal ambil keputusan untuk kahwin, orang ramai cakap kami akan hidup susah.

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!“Alhamdulillah, akhirnya kami dapat buktikan kami juga boleh berjaya. Kata-kata itu membuatkan kami kuat hingga sekarang,” katanya.

Dalam pada itu, Wawa berkata dia seakan masih tidak percaya kerana sudah memiliki wisma perniagaan sendiri serta bangga dengan kejayaan dikecapi mereka.

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!“Saya sebenarnya sangat bangga dengan kejayaan hari ini. Macam tak percaya pun ada kami sudah ada wisma.

“Proses pengubahsuaian menelan kos RM2 juta. Ia dimulakan sejak Jun tahun lalu lagi. Ambil masa lama juga untuk siap sepenuhnya. Ia direka oleh Aki Designer berkonsepkan ‘French Industrial’. Saya yang nak konsep ini.

IKLAN

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!“Memang gembira apabila sudah ada wisma. Sudah boleh jemput r’eseller’ untuk datang mesyuarat di pejabat. Sebelum ini tak ada tempat. Sekarang apabila sudah ada tempat cantik, boleh bergambar dan lain-lain,” katanya.

Difahamkan, bangunan tiga tingkat itu adalah pusat bagi rangkaian perniagaan mereka Wawa Cosmetic selain menempatkan ruang pejabat dan gudang penyimpanan stok.

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!Dalam perkongsian lain, Aeril turut membuat kejutan dengan mrmberikan Wawa sebuah bilik CEO yang cantik dan gah, pastinya ini hadiah paling bermakna untuk Wawa.

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!Cukup menarik rekaan dalaman bilik ini dan eksklusif.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

IKLAN

Sumber: Aeril_zafril


ARTIKEL MENARIK: “Allah Sangat Baik Dengan El, Allah Izinkan. Syukur Alhamdulillah.” Elfira Dedah Jantina Anak, Bakal Timang Bayi Perempuan!

ARTIKEL POPULAR: “Babah Cakap Rupa Ayyash Macam Ibu.” Kandungan 29 Minggu Terpaksa Czer Air Ketuban Kering, Ibu Ni Reda Anak ‘Pergi’

“Berjaya Mahramkan Musa. Dia Power.” Dah 3 Bulan Mizz Nina Masih Susukan Bayi Angkatnya, Pakar Laktasi Ni Kongsi Cerita!

IKLAN

BACA INI JUGA : ”Lawanya Adik. Anak Ramai, Badan Maintain Je.” Che Ta Kongsi Gambar Keluarga, Warganet Puji Nampak Sebaya Tak Makan Usia!


Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

”Bahagiakan Isteri Banyak Rezeki, Idola Sangat.” Susah Senang Bersama, Aeril Zafril Beri Kejutan Istimewa Buat Wawa Zainal!

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy
#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara