Ada pendapat mrngatakan, kalau nak tahu sama ada penghuni rumah tu bersih atau tak, tengok bahagian tandasnya. Agak-agak betul tak?

Tak dinafikan bilik air dan tandas antara ruang yang wajib diberi perhatian.  Apa tidaknya,  di sini kuga tempat pembiajan bakteria. Tidak hairanlah ada antara ibu-ibu yang mengeluh kepenatan apabila membersihkan tempat ini.

Nak nak lagi, terpsl menyental untuk memastikan tempat berkilat dan bersih.  Sebenarnya ada cara yang boleh jimatkan tenaga dan masa ibu-ibu.  Nak tahu caranya,  jom baca perkongsian ini.

Power giler pakai GANSO stain remover ni.. beli dekat kedai ECO haritu… 😂😂 Fyi, cuci bnyk kali tandas ni..tp msih kuning..lepas pakai ganso remover.. putih trus…. (rumah sewa..)

IKLAN

Puas hati den.. (saje nk share since smua org share product kedai eco dlm group ni) hehehe..

Nota penting:
* AKAN PENING sbb bau chemical kuat…
* Kne pakai MASK & GLOVE
* JANGAN la setiap hari cuci tandas pakai ni… Seksa diri kang…
* Tak nak pakai ni then jangan pakai k….
* SIS pun first time pakai ni… Tu excited tnjuk keberkesanannye…. 😂

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Boleh cuci mata di sini

Sumber:Alynn Ramli