Baru-baru ini tular seorang pengguna laman sosial telah berkongsi dan menyebarkan wajah anak kepada pelakon dan usahawan, Neelofa di platform tersebut.

Namun, perbuatannya itu telah membuatkan ibu kepada Muhammad Bilal ini terkilan seolah-olah tidak menghormati dirinya serta suami sebagai ibu bapa kepada bayi tersebut.

“Macam ni lah.. sebagai seorang ibu, sudah tentulah perkara tersebut menyinggung perasaan saya. Kalau you all nampak kat luar (Bilal), takkan saya nak sorok muka dia?

“Kemudian you all share dan upload, macam you tak hormati kehendak saya. Kenapa you nak buat next step bila saya pun belum buat lagi? Bagilah saya sebagai ibu yang melahirkan buat benda tu,” katanya yang dipetik dalam portal Gempak.

IKLAN

Dalam pada itu, Neelofa turut memohon agar dia diberikan sedikit ruang dan tidak lagi bertanyakan tentang anaknya.

“Bagilah Saya Ibu Yang Lahirkan Buat Benda Tu” Neelofa Terkilan Individu Reveal Muka Bilal

IKLAN

“Saya rasa pasal Bilal ni banyak dah saya share. Rasanya cukuplah. Sampai masanya nanti kita akan kongsikan.

“Saya dan suami sudah pun rancang bila nak keluarkan wajah anak, cuma tak tahu kenapa perlu jadi yang pertama nak sebar?” tambahnya.

IKLAN

Sumber : Gempak