Ajal, maut dan rezeki segalanya di tangan tuhan, tiada siapa dapat menghalangnya jika Allah telah mentakdirkan sesuatu perkara itu berlaku, maka berlakulah ia.

Sesungguhnya, setiap kita yang bernyawa pasti akan mati. Apabila sampai masanya ia tidak dipercepatkan atau dilambatkan walau sesaat pun.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Terkini, calon Perikatan Nasional (PN) DUN Tioman bagi Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), Md Yunus Ramli, meninggal dunia awal pagi tadi.

Encik Md Yunus Ramli, Calon PN Dun Tioman Meninggal Dunia. Ramai Berdukacita & Terkejut!

IKLAN

Md Yunus, 61, dipercayai meninggal dunia pada jam 3.30 pagi akibat komplikasi jantung.

Hal ini cukup mengejutkan kita semua dan antara yang terawal berkongsi  menulis coretan rasa hati apabila mendapat perkhabaran duka ini adalah salah seorang kenalan beliau iaitu ustaz Nazmie Samarahan.

“Terkejut pagi ini mendapat berita Calon PAS/PN Dun Tioman, Pahang abang Myr Md Yunus Ramli meninggal dunia. Rasa sedih sangat.”

Encik Md Yunus Ramli, Calon PN Dun Tioman Meninggal Dunia. Ramai Berdukacita & Terkejut!

IKLAN

“Kenal sejak saya berkhidmat di Rompin Pahang. Antara insan yang membuka laluan untuk saya berkuliah di Masjid Sungai Puteri secara bulanan.

“Sering berbalas wssup dan ucapan sebagai tanda ukhwah kami yang berterusan sekalipun saya sudah tidak lagi berkhidmat di Rompin. Moga ahli keluarga tabah dan teruskan perjuangan beliau. Mohon doakan Almarhum sahabat-sahabat semua.

إنّا لله وإنّا إليهِ رَاجعُون

IKLAN

اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ

Sumber : Sinar Harian & Facebook nazmie.samarahan

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

Encik Md Yunus Ramli, Calon PN Dun Tioman Meninggal Dunia. Ramai Berdukacita & Terkejut!

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI