Semasa bercuti, selain dari merakamkan momen bahagia bersama keluarga dalam fikiran kita, zaman teknologi kini kita bukan sahaja dapat sematkan momen indah dalam bentuk gambar tetapi video juga. Malah boleh berkongsi momen tersebut di dalam media sosial masing-masing.

Baru-baru ini, usahawan terkenal Dato’ Seri Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman tampil berkongsi momen bahagia ketika bercuti bersama anak-anaknya, Cik B dan Kacak di sebuah pulau. 

Dalam perkongsian di Tiktok, Vida telah memuat naik videonya sedang membuat trend ‘Semakin Ku Kejar Semakin Kau Jauh’ bersama anak-anaknya itu sewaktu di tepi pantai.

Video yang berdurasi itu memaparkan Cik B yang sedang memegang telefon bimbit mula berlari diikuti Vida di belakang kemudian menyerahkan telefon tersebut kepada Kacak pula.

IKLAN
@datoserividaofficial Replying to @izachan88 laju cikb kacak tinggal mama @cikb_havoc66 @إيريك زاكوان😺 ♬ Five minutes CovMDedy – ♪Dedd.

Video yang sempurna itu sebenarnya mempunyai cerita yang tersendiri di belakangnya apabila Vida turut memuat naik video belakang tabir yang berlaku demi mendapatkan video terbaik itu.

@datoserividaofficial Replying to @🎈arnie🎈 @cikb_havoc66 baru nak buat trend😂 #fyppppppppppppppppppppppp #viraltiktok #datoserivida #foryoupage #fypシ゚viral #masukberandafyp #virallllllllllllll #viralllllll #fypdongggggggg #cikb #semakinkukejarsemakinkaujauh #fypgakni #fypppppppppppppp #holiday ♬ Kau Tak Sesayang Itu – Souqy Band

@datoserividaofficial Replying to @Syazanashaharin dia mari dengan passing pulak sobat @cikb_havoc66 #fyppppppppppppppppppppppp #viraltiktok #datoserivida #foryoupage #fypシ゚viral #virallllllllllllll #fypdongggggggg #semakinkukejarsemakinkaujauh #fypgakni #pantai ♬ original sound – QU PUTEH BARULAH PUTEH

Bagaimanapun, Vida kelihatan sangat gembira dan teruja ketika membuat trend tersebut biarpun sempat diusik oleh Cik B.

IKLAN

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikutnya terhibur dan memuji keakraban usahawan itu melayani kerenah anak-anaknya.

Sumber : Tiktok Datosrividaofficial

IKLAN

https://youtu.be/dUpt50y0xaQ

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI