Tanda suami begitu mencintai isterinya apabila melakukan perkara yang disukai oleh isterinya. Jelas terserlah ketika sambutan hari jadi  pelakon Datin Paduka Eina Azman yang ke 24 tahun baru-baru ini.

Kejutan suami, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet dengan sewa khas sebuah pawagam hanya ahli keluarganya begitu terkesan di hati Eina. Melalui perkongsiannya Eina melahirkan rasa bersyukur mempunyai suami yang sentiasa memberikan gembiraan buat dirinya.

Thanks a lot sayang sebab always cuba happy kan I

My happiness, thanks sayang because buat surprise yang betul2 menjadi, I balik from gym dengan peluh2 like crazy u paksa I pergi gsc nk tgk “Marvel” even I kureng minat movie mcm tu,  isteri yang baik kena lah dengar kata kan, so ikut dalam rasa penat, i penat so I end up tidur dalam movie tu, n marvel tu yang tgk I tidur,  Habis movie je lampu buka rupa2 nya the whole cinema my husband da booking n all my beloved friend n family ada. I m so happy !  Even though I smelly like +*^%* thanks a lot sayang sbb always cuba happy kan I. I love you n the kids so much 

Kejutan lagi!

Selang beberapa hari sambutan hari jadi, Eina dikejutkan lagi dengan hadiah istimewa dari cinta hatinya.  Kali ini, menerima sebuah kek berbentuk durian dan petai. Sudah pastinya buah kegemaran Eina Azman.

Siapa yang tidak teruja dengan hadiah unik ini! Eina turut berkongsi dengan peminat di instagramnya.

IKLAN

Assalamualaikum guys. Alhamdulillah my 24th birthday ni my husband and sister ordered cake from @sweettoothville, cake durian and petai (two of my favorite food!). Thank you so much @sweettoothville team for the creative, delicious and beautiful cake! Yg penting durian kat atas tu durian betul tau! Musang king lagi! If you guys nak order cake, do hit them up ok. Whatever design/character you like on your cake, they can make it happen

IKLAN

Menjengah diruangan komen, hadiah unik ini telah mendapat perhatian peminatnya. Rata-rata semuanya melahirkan rasa teruja melihat hadiah istimewa ini!

Sumber: Instagram eina_azman