Masalah nyamuk sering mengundang keresahan ibu bapa lebih-lebih lagi  melibatkan demam denggi akibat dari nyamuk aedes.

Justeru, ibu bapa kena alert bab ini dan elakkan anak-anak terdedah pada nyamuk. Anda mungkin boleh menggunakan ‘Mosquito Lamp’ seperti perkongsian ringkas di Twitter @iqblsyrifuddin yang membelinya di Shoppe dengan harga RM10 sahaja.


Serius berbaloi beli mosquito lamp ni kt shopee RM10 je Face with tears of joy takyah pasang ubat nyamuk ke ape lagi dah .

Lepas ni tak perlu pasang ubat nyamuk lagi sebab semua nyamuk dan serangga akan mati dan jatuh ke jaring di bawah lampu! Mudah kan!


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

IKLAN

Sedar tak sedar, bulan depan dah masuk bulan Ogos tau, bulan Kemerdekaan Malaysia!

Sebagai rakyat yang cintakan tanah air, mesti anda ada cara tersendiri nak eskpresikan rasa cinta dan bangga menjadi Anak Malaysia kan? Betul tak?!

Ehhh jangan cakap kat sini, simpan idea anda tu dan hantarkan kepada kami dengan menyertai Virtual Himpunan Saya Anak Malaysia!

Nak tahu caranya? Senang je! Layari je laman web  https://toko.ideaktiv.com/product/virtual-himpunan-saya-anak-malaysia/ , baca syarat kelayakan dan jangan lupa untuk berdaftar di sana ya! Sebarang soalan boleh ajukan di nombor yang tertera di pos