Ruang terhad atau sempit bukan alasan. Jom belajar cara mudah untuk melakukan pembersihan tanpa mengeluarkan belanja yang mahal.

Menarik perkongsian puan Raja Nurhazwani menerusi Kelab Kaki Deko & Kaki D.I.Y. Daripada tandas lama berubah wajah baru walaupun hanya dengan sedikit sentuhan.

Yang penting ruang nampak kemas, menarik dan ceria.

 

 

 

IKLAN

Kalau dah kreatif, guna bahan murah dan biasa pun sudah mampu menyerlahkan sesuatu ruang dalam kediaman. Setuju tak? Jom kita cuci mata tengok mana tahu dapat ilham untuk tandas rumah kita juga .

Baca sebelum nak kecam!!

“Ok harini haz nak share makeover yang haz dah siapkan untuk Bilik air ni.. Memandangkan bilik air ni xda apa2 masalah jadi haz buat kputusan nk hias la sikit2 bahagian ni.

IKLAN

“Tujuan utama adalah haz nk kawasan ni nampak ceria bukan apa bila kita bangun pagi mesti terus ke bilik air jadi sedikit sebanyak dapat la menaikkan mood ceria.

 

IKLAN

“Walaupun sebelum ni ada viral kes bahaya pasang wallpaper tapi pada haz benda ni bergantung pada individu tu sendiri.. Kalau xpasang wallpaper pun tapi tandas xjaga tetap ada kuman kan.

“Jadi secara logik akal kalau toilet dah cantik xkan kita nk biar jadi kotor.. Jadi terpulang pada individu tu sendiri..kalau dah rasa lama sgt pakai boleh je bukak terus..🤭🤣

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club