Pelbagai cara kita sebagai ibu ayah menzahirkan rasa gembira dalam meraikan hari lahir anak. Ada yang sekadar memberikan hadiah dan ucapan hari lahir atau lazimnya meraikan dengan mengadakan majlis untuk dihadiri rakan anak-anak dan keluarga terdekat.

Buat follower Keluarga, sila guna kod promo KELGSP5 untuk pembelian British Polo Yuna Handbag Set dengan harga lebih murah hanya di GO SHOP 

 

Pun begitu, perkongsian artis dan usahawan Rozita Che Wan atau lebih dikenali Che Ta di Instagram miliknya telah menarik perhatian wargamaya apabila mengadakan majlis sambutan hari lahir anak daranya Aaisyah Dhia Rania yang telah genap berusia lapan tahun.

”MashaAllah. Nanti 18 Tahun, 18 Cake Ka?!”- Jumlah Kek Birthday Anak Che Ta Tarik Perhatian!

Difahamkan, jumlah kek adalah sebanyak 8 biji sebagai tanda simbolik usia satu-satunya anak dara Che Ta yang disayangi ramai.

“Lapan tahun, lapan biji kek. Sambutan majlis hari jadi Aaisyah Dhia Rana,”tulis Che Ta.

Dalam hantaran tersebut, turut dikongsikan 8 kek yang cantik berhias dengan pelbagai saiz dan corak mengikut tema warna majlis iaitu merah jambu.

”MashaAllah. Nanti 18 Tahun, 18 Cake Ka?!”- Jumlah Kek Birthday Anak Che Ta Tarik Perhatian!

IKLAN

Selain itu, turut dikongsikan foto Aaisyah yang dilihat cantik bergaya mengenakan pakaian berwarna merah jambu dan dipadankan dnegan skirt warna keemasan sekali gus menampakkan gayanya yang memukau.

Memeriahkan lagi majlis sambutan hari lahir anaknya, Che Ta juga dapat dilihat meraikannya bersama ahli keluarga yang lain.

ARTIKEL BERKAITAN 

“Anak Kami Memang Suka Besiap!”- Che Ta Luah Rasa Pada Netizen Yang Tak Puas Hati!

“Berbaloi La Mak Hang Berkepak Caqi Duit..”- Che Ta Syukur Anak Dapat Dua Ijazah!

Selamat Hari Lahir Aaisyah Dhia Rana. Tahun Ini Sambutan Ditunda Kerana Aaisyah Dijangkiti Covid-19. Semoga Cepat Sembuh

IKLAN

Nanti 18 tahun, 18 cake ka?!

Meninjau di ruangan komen, ramai yang mengucapkan selamat hari lahir buat Aaisyah malah ramai juga yang teruja melihat kemeriahan majlis yang berlangsung. Tidak kurang juga ada yang menyakat dengan bilangan jumlah kek hari lahir tersebut.

Ini sebagaimana pelakon dan pengacara terkenal Mira Filzah menyakat di ruangan komen dengan menulis ,”MashaAllah. Nanti 18 tahun, 18 cake ka?! Happy Birthday Aaisyah! 😍

Begitu juga komen daripada Raja Ilya, “Awwwwwwwww … too cute , 8 cake sakali Gus .. 😂😂 Happy birthday gorgeous aaisyah..”

“Letup majlis depa Kek spai 8 weii❤️❤️❤️,” tulis mankjg66

Manakala dgcahaya96 pula  menulis,”kelasss anak che ta mcm mummy die😍🔥❤️

IKLAN

Diikuti pulaa komen daripada ismazarina, “Masyaallah ciptaan Allah Comey nya Aisyah…happy birthday Aisyah semoga jadi anak yg baik… Semoga berjaya besar nanti.”

 

Sumber : IG rozitachewan1

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

”MashaAllah. Nanti 18 Tahun, 18 Cake Ka?!”- Jumlah Kek Birthday Anak Che Ta Tarik Perhatian!