Menghias rumah antara yang menjadi kesukaan kaum ibu. Tak perlu deko yang terlalu sarat, memadai atur letaknya yang ringkas namun sempurna.

Begitu juga dengan saudara Muhamad Nur Faizul V yang berjaya mengubah lantai simennya tampak lebih menarik dan kemas menggunakan Vinyl Sticker dari ekdai Eco/. Cukup menarik ala-ala Herringbone stail katanya.

 Alhamdulillah🤲
Tajuknya bukan tukang harini…tapi Tukang Lima hari tuan puan…lima hari😂😂😂
Kesahnya niat dihati nak pasang carpet je…tp tetibe terpikat pulak dgn vinyl sticker kedai rm2..harga sama lebih kurng dgn shopee..atas idea wife..makanya….terhanguslah duit beli 140pcs vinyl sticker ni🤭
Konon2 nak canggih laa pasang ala2 herringbone stail…fuhhhh🥴🥴🥴 agakk mencabar mental dan fizikal…sbb tu ambik masa 5hari tu😂 (mungkin sifu2 5jam siap dah..hahaha🤣🤣🤣)
Kalau tuan puan xtaw theorem pythagoras xyah laa buat herringbone ni..hahaha..ok saya tipu.. hahahaha
Ilmu belaja dr youtube…tgok kiraan semua dr youtube..hihi
Alhamdulillah berjaya walaupun skirting xsiap lagi😭 td hampir2 siap…salah potong plak kayu jadi pendek…so kite tggu tahun depan laa tgok kayu tu membesar panjang tak..hahahaha
Untuk tahun ni…project siapkan bengkel dan ofis sendiri🥰🥰🥰 kite sambung tahun depan…fuhh mcm lama lagi..😬😬😬
Video xsiap lg untuk ditonton..saya akan share cara saya pasang😬😆😆 (ni pun tahun depn🤣🤣🤣 )
Ikutkan harga dekat shopee boleh dpt rm1.80..tp boleh beli 2kotak sahaja n bile tambah postage harga sama je dgn dekat eco…so kite decide beli kat eco je..huhu modal hangus RM294 – 140pcs

Starting nak start keje…wajib ade L square dgn L 45° ..pembaris panjang…pisau..

IKLAN

Mula2 kene tanda center supaya kite tak lari dr landasan jalan yg benar permulaan ni yg seksa dan yg hujung2…yang tgh2 happy2 je pasang

Saya suke betul dgn tukul hijau tu…melantun lantun sedapp jee ketuk2..hahahaha

IKLAN

Fuhhh…puas hati betul dpt siapkan 

Alhamdulillah  sedap mata memandang…hasil keje sorg2(bab tampal menampal, time membersihkan wife tolong skali..hihihi)…lima hari tuan puan

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club