Dapur adalah ibarat medan untuk bertempur. Sama ada di rumah, gerai kecil atau restoran, rakyat Malaysia kental mempertaruhkan masa, kudrat dan kepakaran yang mereka ada demi menghidangkan air tangan terbaik, yang digaul sebati dari hati.

Pengorbanan mereka yang menyediakan masakan ini mungkin tidak begitu terasa, namun mereka inilah sebenarnya yang menjadikan kita kaya dengan kepelbagaian rasa. Merekalah hero yang ada di sekeliling kita, sanggup bergelut menahan bahang membara tanpa berputus asa.

Lantas besempena bulan kemerdekaan kali ini, SAJI ingin meraikan para PERAJURIT DAPUR yang telah berjuang demi selera rakyat Malaysia dengan memberi penghargaan yang cukup istimewa melalui kempen SAJI Terima Kasih Malaysia.

Jumpa Di Sana

Jadi sudah pasti ramai tertanya-tanya apa agaknya program, aktiviti atau mungkin tawaran menarik sempena kempen SAJI Terima Kasih Malaysa ini. Maklumlah kita sebagai isteri dan ibu ini juga adalah Perajurit Dapur dan sekali gus menjadi antara insan yang diraikan. Rasa bangganya itu hanya kita ni sahaja yang tahu. Betul tak?

Jadi apa kata sebagai bukti seisi keluarga meraikan insan hebat di dapur, jom kita bawa anak-anak  memeriahkan lagi kempen SAJI Terima Kasih Malaysia dengan berkunjung ke Lot 10, Bukit Bintang bermula pada 26 hingga 31 Ogos 2023.

SAJI Terima Kasih Malaysia, Rai Perajurit Dapur. Jom Serbu Lot 10 Hujung Bulan Ogos!

IKLAN

Meriah Dengan Pelbagai Acara!

Kempen kali ini bukan biasa-biasa ye, memang wow sangat! Memandangkan sepanjang 6 hari SAJI berkampung di Lot 10, akan ada macam-macam aktiviti yang cukup istimewa.  Antaranya bila anda anak beranak berkunjung ke sini, berpeluang mencuba rasa produk SAJI secara percuma!

Tidak dengan itu, turut digamatkan dengan pertandingan Teh Tarik dan Pertandingan Menebar Roti Canai. Jadi jika ada sesiapa yang berbakat, jangan lepaskan peluang ke sini untuk tunjukkan skil yang anda ada. Mana tahu, anda akan dinobatkan sebagai juara yang dicari.

Namun jika tidak berbakat sama ada untuk menyertai salah satu pertandingan tersebut, kita hadir sebagai penonton sekali pun pasti terhibur dan teruja. Jika tidak percaya kenalah datang ke sini dan rasai pengalamannya.

IKLAN

SAJI Terima Kasih Malaysia, Rai Perajurit Dapur. Jom Serbu Lot 10 Hujung Bulan Ogos!

Bukan itu sahaja, anda sekeluarga juga berpeluang untuk turut serta di dalam sembang santai bersama dengan selebriti popular seperti Nabila Huda, Sean Lee, Izzue Islam, Artu dan lain-lain pengaruh media sosial. Pasti gamat hari anda sekeluarga!

Jadi jangan lepaskan peluang ini untuk bawa seisi keluarga datang ke Lot 10 pada 26-31 Ogos ini! Untuk maklumat lanjut boleh layari facebook SAJI (https://www.facebook.com/SajiMalaysiaOfficial)

Nantikan juga Viral Video SAJI yang akan dilancarkan di Buletin Utama pada 25 Ogos 2023 dengan bertemakan Perajurit Dapur.

IKLAN