Biar pun sudah menjadi ibu atau bapa namun itu bukan bermakna anda perlu lupakan bakat memperaga atau bakat seni anda. Mungkin bukan sepenuh masa tetapi kenapa tidak anda jadikan ia sebagai kerjaya sampingan. Pasaran sememangnya memerlukan imej ibu dan bapa bagi pelbagai produk kekeluargaan. Dari susu bayi ke barangan elektrik serta perlindungan insuran.

Satu Keluarga Boleh Jadi Bakat Glitz!

Kami mementingkan personaliti dan bakat. Rupa dan saiz tidak menjadi persoalan. Kini sesiapa sahaja boleh menjadi potensi bakat yang dicari-cari oleh pihak yang memerlukan bakat anda.

IKLAN

Satu Keluarga Boleh Jadi Bakat Glitz!

GLITZ TALENT HUB juga memberi ruang kepada anak-anak untuk menyalurkan bakat mereka ke arah yang betul. Kanak-kanak yang bijak bergaya, aktif dan kreatif sememangnya memerlukan ruang yang betul untuk membina bakat serta  kebolehan mereka.

IKLAN

Bagi yang berminat menyertai Glitz Talent Hub, anda boleh mendaftar dengan yuran tahunan sebanyak RM150 atau RM500 sekeluarga empat orang. Foto dan informasi ahli Glitz akan dipaparkan pada laman sesawang Glitz Talent Hub.  Di samping itu ahli Glitz juga akan mendapat kemeja T Glitz, comcard yang dibuat khas bersaiz A4 dan majalah pilihan percuma.

Satu Keluarga Boleh Jadi Bakat Glitz!

IKLAN

Satu Keluarga Boleh Jadi Bakat Glitz!

Sesi fotografi (casting)  Glitz Talent Hub  pada setiap Isnin, Rabu dan Jumaat pada jam 2 petang (Isnin dan Rabu) dan 3 petang (Jumaat), Kompleks Kumpulan Media Karangkraf. Jika ingin sertai Glitz, anda boleh daftar di laman sesawang kami di Glitz.my atau datang terus ke kaunter kami. Anda  juga boleh dapati info terkini di , Facebook  Glitz My dan Instagram @glitz my. Sebarang pertanyaan sila whatsapp  014-9835243.

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI