Siapa yang tak kenal dengan Johan Raja Lawak dan juga penyampai radio. Mungkin ramai yang kenal dia jenis ‘cakap lepas’ tetapi di sebalik itu, dia rupa-rupnya seorang suami dan ayah yang bertanggung jawab dan prihatin.
Hasil perkongsian hidup bersama Ozlynn Wati, pasangan ini semakin bahagia dengan lima orang cahaya mata iaitu dua orang perempuan dan tiga lelaki.

Setiap kali memuat naik perkongsian di Instagram, pasti mendapat perhatian waeganet. Tidak seperti pasangan lain yang memiliki instagram sendiri, pasangan ini berkongsi media sosial yang sama dengan menggunakan nama Jozlynnhanania.
Sehingga kini, instagram mereka telah diikuti 4.8 juta folowers dimana rata-ratanya menjadikan mereka sebagai inspirasi dalam membesarkan anak-anak

Baru-baru ini Ozlynnn mendedahkan bahawa suaminya tidak mempunyai telefon dan hanya mengunakan telefonnya.
Reaction Bila ko tgh rancak borak ngan kengkawan tetibe laki ko bgn n jawap fon jaoh jaohhhhhhh.. sape mcm tu?? Ngaku cpt…aku sb laki xde fon.. dia pakai fon aku jek.. so kengkwn game yg ajak bertarung tgh mlm tu jgn lupa.. text korg masok aku yg pantau dulu.

Perkongsian Ozlynn nyata mengejutkan ramai pengikutnya. Tak kurang kagum dan bertanyakan bagaimana jika Johan mahu bertemu atau ingin berhubungan dengan kawan-kawannya.

Tak sangka ada geng

miss_am85 kalau die kje ke kuar ngn kawwn2 nk contact die cmne sis??
ina_asrie1112 mcm laki aq xda fonble beli tpi dia ckp xda keprluan jgkso laki aq mmng tumpang fon aq jenak suh beli fon untk kol je pn..dia xnk
mournie_iera @jozlynnhanania eh sama xsangka ada gak geng. suami sy pon xde phone y pelik dia boleh hidup xde phone. kalau ada pon dia mmg xguna . sudahnya dia share dgn sy hahahah. heran manusia y boleh hidup xguna phone mcm suami sy . bos ke kawan kawan ke semua akan wasap kt no sy. kadang isau dia p keja selamat ke x.

IKLAN

salisalia81 Omg susah nak jumpa nie..x leh bayangkan
eismataisyah xpe kak. mak aku pn xde phone dlu. baru dlm 7 8 tahun ni kot dh tua br pakai. tlepon abah la tlepon die.. ssh? xssh pn sbb ms dh ad tlpon abh xkua melepak pn. klo keluo erek mak aku sekali
afzanrashid7300 Suko tgk cara @jozlynnhanania didik anak2 dan kak ozlyn jaga family serius suko tgk

Mem tapis dulu

IKLAN

rabil_rahman Aman hidup Johan tak ada gangguan. Mem tapis dulu
shieraijoy Ya allah naik sunggih johan takde fon?hebat kamu jozlyn
aidadriannairadyanna jozlynnhanania 1 in a billion kak.. untung akk

Suami kepala keluarga


hxnnxrraifairah @jozlynnhanania uishh kak. Sama dgn laki sy kak. Susah sgt skrg dia nk lepak2 mnum dgn kwn2. Kdg tu halau jgk dia lepak, dia jwb dia mls baik duduk rumah lyn ank bini. Sy pulak yg risau tkt kwn2 dia cop sy kaki control suami. Pdhl kite takkk..
narra.nro X perlu phone bila ada bilik gaming yg completed ..sape je perlukan hp hihihi
mnfaezbnoordin Bak kata @jepsepahtu , suami kepala keluarga , tapi isteri tu tengkuk keluarga , tengkuk kalau pusing kepala kene ikut pusing . Hahahahahha @jozlynnhanania

Sumber: IG jozlynnhanania