Tiada yang lebih menggembirakan bagi pasangan suami isteri bila mana mengetahui bakal bergelar ibu bapa tidak lama lagi. Demikian juga dengan pereka fesyen tersohor Rizman Ruzaini dan isterinya Nurida Suraya.
Pasangan sama cantik sama padan baru-baru ini mengumumkan bakal menimang cahaya mata perempuan. perkongsian tersebut dimuat naik menerusi laman instagramnya.
“Alhamdulillah.. it’s A GIRL!.” Rizman Nordin Kongsi Berita Bakal Timang Anak Perempuan, Mohon Doa Semua!“Alhamdulillah.. it’s A GIRL!.” Rizman Nordin Kongsi Berita Bakal Timang Anak Perempuan, Mohon Doa Semua!Bismillahirahmanirahim.. Alhamdulillah.. it’s a GIRL!!!! Sempena Ramadan yang mulia ni, sy nak kongsikan berita gembira ini kepada semua.
Sekalung penghargaan dan Terima kasih pada anda yang tidak putus-putus mendoakan kesejahteraan my syg Suraya.

Dalam masa yang sama, pasangan ini mengharapkan orang ramai mendoakan supaya bayi mereka selamat dilahirkan kelak.
“Alhamdulillah.. it’s A GIRL!.” Rizman Nordin Kongsi Berita Bakal Timang Anak Perempuan, Mohon Doa Semua!“Alhamdulillah.. it’s A GIRL!.” Rizman Nordin Kongsi Berita Bakal Timang Anak Perempuan, Mohon Doa Semua!Kami berharap anda terus mendoakan juga agar pinchesss kami dilahirkan cukup sifat, indah seindah makhluk ciptaanNya dan semoga dengan kehadirannya, dapat membawa kami, ibu dan ayahnya ke syurga Allah yang firdausi.

Amin amin ya rabbalalamin.

Sebelum ini, pasangan ini berkongsi momen indah saat diberitahu bakal menimang cahaya mata. Kegembiraan tersebut dikongsi bersama pengikut di instagram. Rata-rata melahirkan gembira dan mengucapkan tahniah.

Dalam satu perkongsian di laman instagramnya, Rizman memuat naik gambar dan dua keping video yang menunjukkan si comel yang kini sedang membesar di dalam rahim isterinya.

IKLAN

Menurut Rizman, isterinya kini hamil empat bulan dan mengharapkan semoga anak yang bakal lahir kelak sempurna sifatnya.

Alhamdulillah.. dengan Nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang, bersyukur Kami dihadiahkan anugerah yang paling berharga. Ihsan dan amanat dari yang Esa. Usianya kini masuk bulan ke empat.

“Alhamdulillah.. it’s A GIRL!.” Rizman Nordin Kongsi Berita Bakal Timang Anak Perempuan, Mohon Doa Semua!

IKLAN

To my beautiful queen @nuridasuraya thank you so much for this. Moga Allah permudahkan segalanya untuk mu.
.
Ya Allah ya tuhanku,
Semoga Anugerah pinjamanMu ni dilahirkan cukup sifat, seindah Makhluk terbaik yang pernah Engkau ciptakan, dan dengan kehadirannya, dapat kami didik ia kejalanmu, yang akan membawa kami ke syurgaMu. .
.
Amin amin ya rabbalalamin..!

IKLAN

Untuk rekod, pasangan ini bernikah pada 13 September 2019 selepas setahun mengenali hati budi masing. masing.

Rata-rata yang mengikuti perkembangan pereka fesyen ini menitipkan ucapan tahniah. tidak ketinggalan rakan kongsi Rizman turut meninggalkan komen tahniah di ruangan berkenaan.

Sumber: rizman.n

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI