Anak-anak yang sudah meningkat dewasa akan melalui fasa untuk mengenali seseorang yang ‘special’ yang mungkin akan menjadi teman hidup mereka buat selamanya.

Mungkin sesetengah ibu ayah bertindak tegas jika anak meminta untuk keluar bersama rakan ‘istimewanya’ itu, takut tidak manis dek dilihat orang dan khuatir berlalu sesuatu yang tidak diingini berlaku.

Jika sentiasa larang, anak-anak terasa terkongkong dan mula memberontak, jalan selamatnya mereka akan ikut sama anak itu keluar janji temu supaya demi kebaikan bersama seperti yang dibuat oleh Sharifah Zarina ini.

Anak ‘Dating’, Mak Ayah Teman Sekali! Santai Duduk Meja Bersebelahan, Warganet Puji Sharifah Zarina

Menerusi satu video di Tiktok miliknya, penyanyi yang terkenal dengan lagu Langit Ke 7 ini menemani anak perempuannya untuk berjanji temu dnegan seorang lelaki di restoran.

Menjadi perhatian pengikutnya, bukan sahaja Sharifah Zarina berseorangan, malah turut ikut suami dan anaknya yang lain dan mereka dilihat duduk betul-betul di sebelah meja  makan anaknya Athalia Deena Buswani bersama rakannya itu,

Mereka duduk di sebelah tanpa mengganggu kedua-dua pasangan muda itu dan dalam video tersebut Sharifah sempat membuat mimik muka dengan tulisan di gambar “mak bapak dating X, teman anak dating”

IKLAN
@realsharifahzarina🤷🏻‍♀️♬ ily (i love you baby) – Surf Mesa

Perkongsian tersebut peroleh hampir 800 tontonan. Meninjau di ruangan komen, rata-rata memuji sikap Sharifah Zarina ini. Malah, adda juga yang berkongsi cerita yang sama keluar janji temu ditemani ibu ayah seperti yang dibuat oleh penyanyi ini.

Anak ‘Dating’, Mak Ayah Teman Sekali! Santai Duduk Meja Bersebelahan, Warganet Puji Sharifah Zarina Anak ‘Dating’, Mak Ayah Teman Sekali! Santai Duduk Meja Bersebelahan, Warganet Puji Sharifah Zarina Anak ‘Dating’, Mak Ayah Teman Sekali! Santai Duduk Meja Bersebelahan, Warganet Puji Sharifah Zarina

Sumber : realsharifahzarina

IKLAN

Jom tonton kisah Hikayat 1001 Malam yang dibawakan oleh Bintang Kecil.

Bulan puasa ni masa untuk kita tambah pahaladengan membuat amal ibadah. Jom didik jiwa mendekati keluarga sakinah.

IKLAN

 

Nak tahu cara mudah uruskan kewangan keluarga? Semak sini!

Yang mana adik adik ada masalah mata, jangan takut bagitau ibu ayah ye, macam BK squad ni!

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI