Lebih sebulan yang lalu, Syatilla Melvin, isteri kepada pelakon Shaheizy Sam keguguran selepas pulang dari bercuti.

Walaupun sedih, namun pasangan ini menerima dengan reda dan menganggap tiada rezeki.

Namun, hari ini Syatilla, 27, atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin  berkongsi berita gembira apabila disahkan hamil lagi.

Lebih bermakna lagi, berita tersebut menjadi  hadiah buat suaminya yang menyambut ulang tahun ke-36 hari ini. Syatilla memuat naik berita gembira itu di laman instagramnya.

“Alhamdulillah, ini rezeki Allah. Sejujurnya, saya pun tidak menjangka cepat sangat sebab baru saja gugur bulan lalu.

“Ada hikmah bulan lepas sata keguguran sebab mungkin Allah nak bagi birthday present kat baby besaq ni?besday besday laki ku.

IKLAN

“Sama-sama doakan kami supaya baby ni sihat sampai keluar tengok dunia nanti.

IKLAN

Menerusi perkongsian di Instagram, Syatilla turut meletakkan #sumpahtakkomplotdengankakipaq (sumpah tak komplot dengan kakak ipar), Datin Zizie Ezzete yang kini sedang hamil anak kedua.

Syatilla dan Shaheizy  mendirikan rumah tangga pada Februari 2016 pernah keguguran sebelum dikurniakan cahaya mata lelaki, Syeriv Samheizy yang kini berusia 16 bulan.

Sumber: IG samtilla