Memastikan keluarga hidup di dalam persekitaran yang harmoni dan penuh kasih sayang, nyata ianya menjadi antara impian dan harapan untuk direalisasikan. Hakikatnya, kasih sayang dan hubungan erat dalam kekeluargaan hanya dapat dibina bila mana setiap ahli keluarga sentiasa berkomunikasi dan berhubung dengan baik.

Sedar betapa pentingnya komunikasi tersebut, apa kata mengambil langkah pertama dengan  pastikan setiap ahli keluarga mempunyai telefon pintar. Bila setiap seorang ada satu telefon pintar, barulah banyak perkara boleh dibualkan walaupun tidak punya banyak masa untuk duduk berkumpul di rumah.

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

Ini antara yang boleh anda sekeluarga lakukan bila ada telefon pintar HUAWEI Nova 7i

  1. Buat panggilan dan menjawab panggilan
  2. Menyemak mesej
  3. Buat panggilan video
  4. Kongsi gambar menarik
  5. Kongsi video menarik

Bahkan bila menggunakan HUAWEI Nova 7i, ia didatangkan lengkap kesan video selfie dengan pelbagai penapis TikTok, AI Beauty juga menjadikannya kelihatan lebih semula jadi. Lebih menarik lagi, Nova 7i juga pintar melancarkan fungsi rakaman video yang hebat. Telefon ini didatangkan dalam tiga warna yang memukau iaitu Sakura Pink, Hitam dan Crush Green dengan harga RM1,099. Cukup berbaloi!

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

Selain itu, tahukah anda dengan memasangkan telefon pintar HUAWEI bersama dengan HUAWEI  MateBook D 15, iaitu merupakan komputer riba yang terbaik dengan mempunyai skrin IPS FullView skrin sebesar 15.6 inci, akan memudahkan urusan kerja anda walau di mana berada.

Komputer riba ini hanya seberat 1.53 kg dengan  ketebalan 16.9 mm, ini  amat ringan dan sesuai sekali untuk dibawa ke mana-mana. Jadi tidak hairanlah, walau anda sedang menikmati waktu senggang bersama keluarga di taman, anda masih boleh menyambung kerja dengan membawa bersama-sama HUAWEI MateBook D 15 (8GB + 256GB) yang boleh dibeli pada harga RM2,299.

IKLAN

Malah bukan itu sahaja, banyak lagi produk menarik yang ditawarkan oleh HUAWEI untuk dimanfaatkan oleh anda seisis keluarga sekali gus mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan.

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

Salah satunya bila menghadiahkan HUAWEI FreeBuds 3 ini kepada anak-anak yang gemar mendengar muzik. Pasti, pemberian ini amat dihargai dan sekali gus anak-anak akan bertambah sayang dan amat menghargai hadiah daripada ibu dan ayah. Harga produk ini  juga amat berpatutan dan pastinya mampu milik, hanya RM679 sahaja.

Bilamana anda membeli produk HUAWEI terpilih ni dari 10th-16th Feb , anda juga boleh rebut peluang untuk memenangi 3 pasang baucar melancong ke Maldives yang bernilai sehingga RM36,000! Wow, pastinya akan menjadi satu percutian keluarga terindah.

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

IKLAN

Caranya mudah, anda hanya perlu imbas kod QR, jawab soalan yang ada, dan isikan maklumat peribadi serta lampirkan resit pembelian korang untuk menyertai peraduan. Pemenang akan diumumkan di Facebook HUAWEI pada 14 Mac 2020 tertakluk terma dan syarat.

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

Sebagai makluman tambahan, HUAWEI nova 7i akan dilancar pada 22 Feb yang dijual pada harga RM1,099 sahaja. Untuk peranti terbaru yang lain pula boleh didapati mulai 14 Feb. Pra-pesan sekarang di HUAWEI Online store atau HUAWEI Official Flagship Store (sementara stok masih ada) untuk mendapatkan lebih banyak promosi. Antara peranti terbaru termasuklah:

RM1,399 nova 5T warna terbaru Crush Green

RM679 Freebud 3 berwarna merah

IKLAN

RM899 Watch GT 42mm Rose Gold

RM699 Huawei Y7p Budget Phone Terbaik

RM2,299 MateBook D 15 versi terbaru 8GB + 256 GB

Bonding Keluarga Makin Rapat Dengan Adanya Teknologi Moden HUAWEI. Ni Caranya!

Selain itu, HUAWEI sedang menawarkan Pelan Ansuran Pakej Together 2020 HUAWEI SMART LIFE sehingga 12 bulan pada harga serendah RM4.87 sehari* dengan 0% kadar faedah dan 0% yuran pemprosesan daripada 22 Feb (untuk pakej nova 7i sahaja). Untuk maklumat lanjut, sila layari https://huaweitogether2020.3ex.com.my

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI