Menerusi ke akaun Instagram Fattzuralovelife, perkongsian video terbaru Nur Fatima Aisya telah mendapat perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Fatima sedang mengira keju yang ada di dalam sebuah kotak.

Keju itu merupakan makanan kegemaran Fatima dan dia tidak sabar untuk  membukanya. Sebelum makan keju tersebut, Fazura meminta Fatima untuk mengira jumlah keju yang ada dalam kotak tersebut.

Fatima mengira dan mengatakan bahawa terdapat enam pek keju di dalamnya, namun Fazura cuba untuk mengelirukan Fatima. Fazura mengira jumlah keju itu dengan susunan nombor yang salah dan Fatima memberi reaksi dengan wajah terkejut apabila melihat mummynya salah mengira.

“Clever betul Nyamma Alhamdulillah… happy aunty… melihatnya” – Netizen

Fatima cuba membetulkan kiraan Fazura tetapi Fazura tetap terus mengelirukan Fatima. Walau bagaimanapun, Fatima tetap dengan pendiriannya dengan mengatakan bahawa pengirannya lebih tepat. Akhirnya Fatima terus memotong percakapan Fazura dengan mengtakan dirinya pandai.

Di ruang komen, ramai memuji Fatima yang sudah pandai mengira.

IKLAN

“Memang Nyamma pandai… hahhaa So pandai lah Nyamma Nyamma knows when salah kira ya Clever girl… ulang2 untue tengok bijaknya..”

“Nyamma pandai Good jon Nyamma… tetap dengan pendirian Nyamma because you know you are right… bijaknya lahai anak dara comel ni… jap… Nyamma bukak…”

“Clever betul Nyamma Alhamdulillah… happy aunty… melihatnya. Nyamma clever ok don’t try to make she confused… muka terkejut dia mummy salah kira tu…”

IKLAN

Walaupun baru berusia dua tahun lebih, Fatima sudah pandai mengira dan tetap dengan pendiriannya.

Untuk rekod, Fazura telah mendirikan rumah tangga dengan Fattah Amin pada November 2017. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Nur Fatima Aisya.

IKLAN

Sumber: Instagram Fattzuralovelife

Baca artikel menarik lain di sini:

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

“Clever betul Nyamma Alhamdulillah… happy aunty… melihatnya” – Netizen

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI