Kehidupan rumahtangga perlu saling lengkap melengkapi. Tidak perlu menjadi terlalu sempurna terima seadanya pasangan. Yang penting saling faham memahami antara satu sama lain.

Begitu juga kasih sayang seorang suami yang setia dan bertanggungjawab sentiasa menjadikan rumahtangga sentiasa harmoni.

Bagi pasangan bahagia dan sentiasa ceria, pengacara dan pelakon Awal Ashaari dan isterinya Scha Alyahya kehiduapan mereka sentiasa mencuri perhatian peminatnya termasuk anaknya Lara Alana.

Terbaharu, menerusi perkongsian Instagram Awal Ashaari meluahkan rasa rindu buat isterinya, Scha Alyahya yang kini telah mula bekerja seperti biasa setelah cuti berehat selepas melahirkan anak kedua mereka baru-baru ini.

Dah 44 hari dia ada kat rumah ni, tetiba takde satu hari rasa sunyi pulak. How are you doing mommy @schaalyahya

Dalam hantaran itu dibalas dengan nada gurauan oleh isterinya mengatakan sepanjang tempoh hamil berada di rumah.

WIN JAWAPAN SCHA!

Nyata pasangan ini tetap sweet walaupun sibuk menguruskan bayi yang baru lahir.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

AWAL BANTU ISTERI JAGA ANAK DAN MASAK!

Dalam pada itu, beliau juga berkongsi gambar sedang memasak dan menjaga anak-anak sementara ketiadaan Scha dalam tempoh urusan bekerja.

Dia nak test konon kita tak sayang kat dia semalam..Bukan je kita jaga anak anak dia time dia first day kerja hari ni..Kita siap masak kan dia apa yang korang semua dok vote untuk dia semalam.  Masak sebelah tangan, buat reel sebelah tangan.. takkan tak nampak sayang lagi kot? Meh la balik makan. Hantar susu sekali. Anak dah riau dah ni.. 😬 @schaalyahya

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

RINDU MOMMY!

IKLAN

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

Rata-rata peminat kagum melihat Awal Ashaari tidak kekok menguruskan anak-anak terutama bayi kedua mereka.

Sumber: awalashaari

Viral belian murah Intensive UV Sunblock Cream 70ml SPF50 +  di sini 

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club