Akhirnya penantian peminat untuk melihat penyanyi ini mendirikan rumah tangga tercapai.

PENYANYI Zamani Ibrahim, 48, malam tadi menamatkan zaman bujangnya apabila selamat diijabkabulkan dengan gadis pilihannya, Juliana Abdul Rani, 36, dengan sekali lafaz.

“Dari Pembantu Peribadi, Kini Bergelar Isteri.” Kenal 14 Tahun, Zamani Selamat Nikahi Juliana.Tahniah!

Majlis pernikahan yang berlangsung secara tertutup di Ampang, Kuala Lumpur itu hanya dihadiri oleh keluarga dan kenalan terdekat pasangan pengantin.

Pada majlis tersebut, pengantin lelaki menyerahkan sebentuk cincin dan mas kahwin berjumlah RM300 bersama tujuh dulang hantaran berbalas sembilan.

“Dari Pembantu Peribadi, Kini Bergelar Isteri.” Kenal 14 Tahun, Zamani Selamat Nikahi Juliana.Tahniah!

“Syukur alhamdulillah. Dengan izin Allah Yang Maha Esa dan Maha Mengetahui, selesai sudah majlis pernikahan saya dan isteri, Nur Juliana hari ini, 20 September 2019.

IKLAN

“Di sini saya ingin mengucapkan terima kasih tidak terhingga kepada semua pihak yang menolong menjayakan majlis ini secara langsung atau tidak.

“Saya sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf jika ada terguris perasaan mana-mana pihak untuk menjayakan majlis pernikahan ini demi menghormati permintaan pihak keluarga.

“Insya-ALLAH majlis resepsi akan diadakan pada satu tarikh yang akan diberitahu kelak. Terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan kesihatan dan kebahagiaan buat kami,” kata Zamani dalam satu kenyataan yang dimuat naik di laman Instagram pihak pengurusannya, Zime Production.

“Dari Pembantu Peribadi, Kini Bergelar Isteri.” Kenal 14 Tahun, Zamani Selamat Nikahi Juliana.Tahniah!

IKLAN

Difahamkan pasangan pengantin baru yang telah mengenali hampir 14 tahun lalu itu juga bakal mengerjakan ibadah umrah tidak lama lagi.

Juliana adalah pembantu peribadi Zamani di syarikat ZIME Production milik Zamani dan keluarganya.

Pada 16 Jun lalu, Zamani membuat kejutan pada majlis Ceria Aidilfitri Bersama Zamani yang berlangsung di sebuah lokasi di ibu negara apabila mengumumkan mahu bertunang dengan Juliana.

IKLAN

Sementara itu, Juliana menerima sebentuk cincin dan mas kahwin RM300 bersama tujuh dulang hantaran berbalas sembilan.

Sumber : Ig Zimeproduction/ zamanislamborneo, Harian Metro & Sinar Harian

 

 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI