Kini ‘demam’ gegar vanganza telah bermula yang menyaksikan otai-otai dunia seni memperdengarkan vokal masing-masing.

Begitu juga dengan penyanyi dan cef selebriti terkenal, Datuk Fazley Yaakob, 43, sGegar Vaganza musim kelapan (GV8) demi anak bongsunya, Alayna Selma, 4, yang tidak pernah tahu dia seorang penyanyi. Fazley yang terkenal dengan ‘Trademark’ Abang Asmara .

Terbaru dalam posting terbaru di Instagramnya, beliau nekad untuk mempelajari tarian untuk memantapkan lagi persembahannya.

Mengakui persaingan sengit dan kencaman beliau positif dan akan memberikan persembahan buat terbaik untuk keluarga dan para peminatnya.

Demi Gegar Vaganza” ‘ Abang Asmara’ Sanggup Belajar Gelek. Rupanya Ini Penyebabnya Buat Netizen Kagum.

IKLAN

Buat semua yang begitu banyak memberi saya semangat dan sokongan di dalam @gegarvaganzaofficial terima kasih banyak tak terhingga! Dari abang2 dan kakak polis, ke makcik2 penyapu lantai, juga abang2 pencuci tandas hingga ke geng2 industri F&B, malahan dimana2 saya berada rata2 memberi saya semangat dan sokongan.

Tak saya nafikan, saya berasa sangat kerdil di atas pentas hebat yang menampilkan rata2 peserta yang sememangnya pemenang pelbagai anugerah pertandingan nyanyian dan muzik. Saya? Saya hanya juara pertandingan masakan #masterchef , yang kebetulan pernah menjadi penyanyi rakaman BUKAN pemenang pertandingan vokal.

Belajar menari

IKLAN

Namun, janji saya pada anak2 dan penyokong, saya akan tetap berusaha untuk membuat lebih baik setiap minggu selagi diberi peluang untuk bertahan.

Minggu ini ramai juga yang DM saya bertanya saya tak marah ke “di sidai” lama di atas pentas sedangkan saya memang ketara 3 markah terendah. Jujur saya nyatakan, saya tak rasa apapun, hanya bersyukur bekali2 kerana masih di berikan peluang untuk ke minggu seterusnya.

Saya sedang cuba belajar menari ni, sebab ramai yang minta saya bergelek atas pentas. Kelas vokal saya tetap pergi untuk mengasah semula nyanyian saya yang dah hampir 10 tahun tak menyanyi di atas pentas ‘live’.

IKLAN

Terima kasih semua yang menyokong dan mendoakan saya ya?

Caranya itu membuatkan peminat kagum usahanya itu. Rata-rata mendoakan agar beliau memberikan persembahan menarik di GV 8.

Demi Gegar Vaganza” ‘ Abang Asmara’ Sanggup Belajar Gelek. Rupanya Ini Penyebabnya Buat Netizen Kagum. Demi Gegar Vaganza” ‘ Abang Asmara’ Sanggup Belajar Gelek. Rupanya Ini Penyebabnya Buat Netizen Kagum.

Sumber: fazleyyaakob

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI