Tidak ada yang lebih berharga dibandingkan kebahagiaan dan kegembiraan buat anak tersayang yang sentiasa menjadi penguat jiwa.

Itulah yang dirasai oleh primadona Erra Fazira yang sentiasa menitipkan kata-kata indah serta doa buat anaknya, Engku Aleesya Engku Emra.

Terbaru menerusi posting terbaru di Instagram, Erra jauh di sudut hatinya meluahkan rasa bahagia seorang ibu apabila melihat kegembiraan yang dikecapi oleh anak.

Mom bahagia sgt bila tengok senyuman anakanda .. tak sempat nak surprise kan dia.. dia dah sambar dulu iphone tu dr dlm kotak!! 😆 Tgk dia happy.. Hilang segala penat lelah Mom..

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Engku Aleesya yang sebelum ini dilihat sebagai seorang pemalu, telah menarik perhatian peminat apabila beraksi gembira sambil memegang hadiah hari jadinya.

Rata-rata teruja dengan gelagat Engku Aleesya yang kelihatan ceria di samping Erra.

IKLAN

“Dia dgn mom nampak ceria kalau tak pemalunya ya ampun.

“Cuba perhatikan picture dia dgn org lain…mcm tak nak senyum sangat…tapi kalau dgn mummy dia ni…wahhh ceria n sporting betul.

“Bila dengan bunda dia nampak senyum dia.

IKLAN

“Nampak ceria gembira betul bila dengan Mom kesayangan.

“Dekat 10 x kita ulang tengok.. comel sgt nampak happy je 2 beranak.

Terdahulu, yang memyambut ulang tahun kelahiran yang ke-12 pada 30 Mac lalu.

Sumber: Instagram errafazira

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club