“Biasa dengar kejayaan suami sebab tulang belakang nya isteri ,2020 di belakang isteri ada suami yang pegang tudung.”

Itu ayat yang dimuat naik Hairul Azreen menerusi instagram isteri kesayangannya, Hanis Zalikha.

Menerusi video pendek tersebut, kelihatan Hanis tengah mengadakan sesi fotografi untuk tudung Cakenis terbarunya.

Menurut Hanis, walaupun sibuk namun suaminya meluangkan masa untuk memberi sokongan dan menceriakan dirinya di sesi penggambaran tersebut.

“He’s been busy filming and that ONE night his shooting schedule cleared, dia terus teman kita untuk photoshoot Cakenis Amsterdam — sebab kita time tu sangat memerlukan semangat dari dia 🥲 Thank you ceriakan set sayaaa @hairulazreen . 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha)

Perkongsian Hanis itu mendapat reaksi ramai, rata-rata memuji sikap penyayang Hairul selain mengatakan pasangan ini sentiasa sweet bersama.

IKLAN

Tak kurang yang terhibur dengan gelagat Hairul yang dilihat mengibas tudung di belakang isterinya bagi mendapat gambar terbaik.

faudziahselamat 😂😂😂😂kelako la Azrin ni.Lentang pukang lari.🤣

miia_nl Lintang pukang dia lari 😂😂comei je
eila_ixora Disebalik gambar yg cantik ade tukang kibas 😆
nur_medinaaaa Patutlah cari gula dekat market dah habis . Rupanya Keknis dah ambik 🤪❤️ how sweet laaaaa 😍
syazalinaidris Part lari tu kelakar hahaha
mujagirl92 Please husbands. Be this kind of supportive.
nrlndw Husband yg selalu membantu wife 😍😍😍
juliana_hasan Gigih suami nya tu..😂
kamahaidir hhahha gambar last tu hahaha
zahirahanisah Happy couple happy family
arif_hafizeTerbaik, ninja 🥷🏻 @hairulazreen sgt pantas menjalankn amanah 👏🔥

Sumber: haniszalikha