Baru-baru ini peminat pasangan sama cantik ini dikhabarkan berita gembira yang mana Scha Alyahya kini sedang hamil anak kedua. Berita tersebut dikongsikan menerusi laman instagram Awal Ashaari sempena hari jadinya baru-baru ini.
Bukan tu je, Lara Alana, anak sulung pasangan ini turut memuat naik video sambil menunjukkan ujian kehamilan milik mommynya.

Video berdurasi 38 saat itu jelas menunjukkan wajah gembira lara kerana bakal bergelar kakak tidak lama lagi.

Terbaru, Scha memuat naik sekeping gambar yang dilukis sendiri Lara Alana.
We are overwhelmed by the love and support! I would like to THANK to each and everyone of you for your well wishes and prayers Alhamdulillah
First trimester was a bit of challenge, toilet trips all day everyday , social media cleanse, “liquid diet ” nonetheless we are thrilled that our home is expanding by another two feet InshaAllah !
Again, thank your for keeping me and family in your thoughts. It is truly wonderful to hear so much from so many of you. Insyallah, may we all have alot of blessings through days and always. Kami juga mendoakan semoga anda juga dikurniakan apa yang dihajati

IKLAN

Written by Ayaya
Illustrated by @laraalanaa
Namun, apa yang melucukan bila mana rata-rata memberi komen berkenaan gambar Scha yang dilukis oleh Lara.
syahirashd Hahahahhahahaa tengok perut ngandung hahahahahhaaha

annafisz78 Senaya lara lukis berapa babies tu ,macam banyak je
sinarmentari Congratulations ️ Lara is gonna be the most amazing awesome big sister n the coolest one too
wig.onlinestore.my Kembar 4 ke tu tingginye expectation lara. So cuteee!! Heehe take a good care of urself ayaya! Love ya
througheyesofmine From the illustration it seems as @laraalanaa expecting Triplets to play with!!!
tilam_angel baby twin ke illustrated @laraalanaa tu

lyanamasturaaa Lara bagi hint lagi ka ni??
shamsinar.amri so sweet lara nye lukisan…smpi 4 baby tu…hehe…semoga dipermudahkan & baik² ajer…aamiinn
dhia_saad bnyk nya baby ..mcm Bawa beg plastic noty la @laraalanaa
sheril.aida Quadruplets ke tuuu Lara Alana? Kemain dia request adik ramai2 anyway, semoga dipermudahkan urusan kak Ayaya
thefateh79 Lara so excited nk dpt adik sbb tu byk babies dia lukis….. Moga dimudahkan urusan @schaalyahya

IKLAN

Sumber: schaalyahya