Kasih Iris Leona tidak lekang dengan kontroversi apabila dilihat sering memuat naik gambar bersama teman-teman dan sewaktu percutian.

Apa yang meraih perhatian netizen adalah cara pemakaian Leona yang dilihat terlalu moden dan terbuka. Tidak sesuai dengan budaya masyarakat Malaysia.

Baru-baru ini, anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila memakai bikini putih ketika sedang mandi manda di sebatang sungai semasa percutiannya bersama rakan di Warleigh Weir, United Kingdom.

Susulan itu, Leona telah dikecam hebat netizen dan ada netizen yang mengatakan bahawa Azhar tidak menasihati anaknya itu. Oleh itu, Azhar dalam satu video TikTok tampil menasihati anaknya secara terbuka.

IKLAN

Menurut Azhar, ‘rahsia’ untuk terus dikenali dan diingati peminat adalah sentiasa sensitif dan peka dengan apa yang ditunjukkan dalam media sosial.

“Jadi bijak la, macam Daddy kalau pergi parti, pergi Changkat ke berjimba ke, private party, tak kongsi di media sosial.” ujar Azhar.

IKLAN

Menjengah ke ruangan komen, segelintir netizen merasakan Azhar sudah mencuba untuk menjadi bapa yang terbaik untuk anak-anaknya tetapi tindakan anaknya itu bukanlah boleh dikawal sepenuhnya.

IKLAN

Nak macam-macam info? Sila subscribe channel Telegram KELUARGA  dan join keluargagader club

‘Jadilah Bijak! Pergi Private Party, Tak Kongsi Di Media Sosial.’ Azhar Sulaiman Nasihat Leona Isu Berbikini