Setiap ibu bapa sudah pastinya sanggup melakukan apa sahaja demi membahagiakan anak-anaknya.

Biasanya ibu yang akan lebih menonjol untuk berbuat apa sahaja kepada anak. Dengan ayah biasanya agak susah, maklumlah lelaki terkenal dengan ‘gentleman’.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

Tular dimedia sosial sebuah video yang viral di TikTok apabila seorang ayah menunjukkan tarian yang betul kepada anak perempuannya di pentas telah menarik perhatian ramai.

LIHAT VIDEO PENUH DI BAWAH:

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

AYAH SEMPOI JE DEMI ANAK 

IKLAN

Menerusi video yang dimuat naik oleh kakngah8586, kelihatan ayahnya menujukkan step menarik kepada anaknya di bawah pentas.

Hebat! Jarang-jarang ayah boleh hafal tarian. Kelihatan anak perempuannya terus yakin untuk menari. Walaupun ada guru di tepi pentas turun menunjukkan step tarian, mata si anak tetap melihat ayahnya.

Jarang-Jarang Ayah Boleh Hafal Tarian, Wargamaya Kagum Beri Pujian  Jarang-Jarang Ayah Boleh Hafal Tarian, Wargamaya Kagum Beri Pujian 

WARGAMAYA KAGUM DAN BERI PUJIAN 

Video tersebut tulat di media sosial facebook dan TikTok. Meninjau di ruangan komen rata-rata wargamaya terhibur melihat gelagat ‘step’ tarian lelaki itu.

Malah ada yang memuji sikap lelaki berkenaan yang sanggup buat apa sahaja demi anak tersayang. Antara komen adalah seperti berikut:

IKLAN

“Anak tu tengok step pak dia menari. Good job pak… Anda bapa yang hebat.”

“Yang lain oun turut confident.”

“Terbaik ayahnya.”

“Respect.”

“Cinta pertama buat anak perempuan adalah ayahnya. Terbaik!”

“Father of the year award goes to him! good job.”

IKLAN

 

 

Sumber: My News

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Jarang-Jarang Ayah Boleh Hafal Tarian, Wargamaya Kagum Beri Pujian