Barangan keperluan bayi adalah produk yang sentiasa menjadi pilihan setiap keluarga yang mempunyai anak kecil. Lebih-lebih lagi menjelang musim perayaan. Jadi, pasti akan tercari-cari butik atau kedai yang menjual barangan keperluan yang berkualiti tetapi pada harga yang berpatutan.

Salah satu kedai tersebut adalah Manjaku Baby Mall. Ia menawarkan banyak kelebihan sempena musim perayaan. Ini termasuklah barangan dengan harga yang murah, variasi dalam pelbagai warna dan rekaan serta bentuk dan corak yang menarik. Promosi hebat ini sebagai menghargai pelanggan yang ingin meraikan kedatangan Syawal dengan cara yang istimewa.

Istimewanya di sini, Bunga Raya yang menjadi lambang bunga kebangsaan dipilih sebagai ikon utama. Ia menjadi lambang dalam hubungan antara satu sama lain dalam bangkit melawan covid-19 bersama sebagai sebuah negara.

Melalui tema ini, Manjaku Baby Mall ingin bersama-sama berkongsi air mata dan kebahagiaan bersama. Sehubungan itu, pihak butik berhasrat untuk tampil dengan promosi terbaik dalam menyambut raya. Tetapi dalam masa yang sama tetap mementingkan soal penjagaan kesihatan untuk memastikan semua orang sihat dan terus dilindungi sepanjang masa.

Sesuai dengan slogan ‘Jauh Di mata, Dekat Di hati’, ia sesuai untuk mewakili atas apa yang berlaku selain untuk menghadapi masalah tersebut bersama-sama dengan pelanggan butik ini.

Bersempena dengan itu, Manjaku tampil dengan 4 sub-tema kempen. Kempen pertama adalah #StyleAtHome yang mewakili koleksi Raya eksklusif yang terdapat di Manjaku (termasuk pakaian tradisional). Pelbagai jenis kain fabrik dan rekaan menarik yang ditawarkan untuk si kecil anda. Pastinya si ibu yang paling suka bab matching supaya nampak sedondon seisi keluarga.

 

Kempen kedua adalah #RamadanAtHome yang memberi fokus kepada barang keperluan #MumToBaby yang berupa susu tepung, lampin, botol makanan dan lain-lain· Kempen seterusnya adalah #SafetyAtHome yang menanamkan budaya menjaga kebersihan diri dan persekitaran selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Ini termasuklah dalam soal keselamatan dari segi penggunaan peralatan bayi, alat pembersih dan pembersihan, dan sebagainya.

IKLAN

 

Manakala kempen terakhir adalah #BuyAtHome. Kempen ini merupakan menawarkan perkhidmatan penghantaran ke rumah menerusi pembelian melalui Shopee, Lazada & e-shop (akan datang). Menariknya lebih daripada 10,000 item dijual dengan potongan diskaun 50%. Pasti membuatkan anda teruja dan tak sabar untuk mendapatkannya.

IKLAN

Bukan itu sahaja, ibu bapa mudah mendapatkan semua barangan keperluan #MumToBaby dari baju raya, susu tepung, lampin, tisu, pembersih tangan, pencuci pakaian bayi, botol dan banyak lagi di bawah satu bumbung iaitu di Manjaku Baby Mall.

Jadi tunggu apa lagi, segeralah berkunjung ke 27 buah cawangan Manjaku Baby Mall yang berdekatan anda. Untuk keterangan lanjut boleh layari Senarai Cawangan Manjaku Baby Mall 

atau berkunjung ke Facebook Manjaku Baby Mall 

dan Instagram @manjakubabymall