Memiliki rumah yang besar dan mewah merupakan impian semua orang. Mungkin ia tidak menjadi masalah bagi mereka yang mempunyai wang simpanan dan taraf ekonomi yang stabil.

Namun ini untuk memiliki rumah impian bukan sekadar rumah itu besar dah mewah! Tetapi ia adalah kediamaan impian kita sendiri mengikut kemampuan masing-masing. Tidak bermakna, tiada wang yang besar, anda tidak berhak duduk selesa dan nyaman di rumah sendiri.

Bak kata perpatah, hendak seribu daya, tak nak seribu dalih. Begitulah yang dapat digambarkan oleh keluarga ini. Mereka tidak menjadikan alasan kewangan menjadikan rumah mereka tidak sempurna. Malah, hasil usaha sendiri dengan melakukan sendiri hiasan rumah dengan membeli barang-barang dengan harga murah, rumah mereka tampil sempurna dan cantik!

Inspirasi!

IKLAN

IKUTI PERKONGSIAN INI.

Dah siap walau pun kami tak mewah tapi rasa bahagia yang mana semua barang eco..Buat sendiri..hidup ni jgn banding dngn orang lain
Cara bahagia masing-masing Yang penting kita selesa dan tenang.

Rumah ku syurga ku

IKLAN

‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah.

‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah.‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah.

IKLAN

Pujian netizen

‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah. ‘Kemasnya Rumah Tenang Je Tengok.’ Netizen Puji Keluarga Ini Uruskan Rumah Dengan Teratur Walaupun Guna Barang Murah.

Kredit: Mariyah Ghazali via Kelab Kaki Deko Kaison, Ikea, Romantika, Eco dan Mr DIY

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI