Setiap kali melihat video yang dikongsikan oleh Nubhan bersama ibunya yang dikenali sebagai Mak Jenny, tentu ada sahaja gelagat mereka yang mencuit hati.

Bahkan tidak dinafikan perkongsian gelagat ibunya yang bersahaja dan kelakar digemari ramai dan ada antara video yang dikongsikan  menjadi tranding di media sosial.

Umpamanya video baru-baru ini bilamana Nubhan membawa ibunya ke pusat membeli belah dan terlihat begitu bergaya dua beranak ini berjalan sambil berpimpin tangan.

“Reaction Mak Jenny bila tengok harga bag LV 🙊🙊🙊Tak pasal aku kena tempik! 😭”

Begitulah kapsyen posting video yang dikongsikan oleh Nubhan  dan mendapat hingga share 12 000 kali.

Mak Nubhan Masuk Butik Mewah Beli Beg Tangan, Bikin Ramai Terhibur Lihat Gelagat Dua Beranak Ni!

Di dalam video yang dikongsikan itu Mak Jenny diberi peluang untuk memilih sendiri beg tangan yang disukainya di salah sebuah butik ternama.

Selepas memilih, dilihat ada beberapa buah beg bersaiz kecil yang menjadi pilihan Mak Jenny  dan wanita tersebut membuat keputusan untuk memiliki semuanya apabila Nubhan berseloroh mengatakan harganya hanya beberapa puluh ringgit sahaja.

IKLAN

Mak Nubhan Masuk Butik Mewah Beli Beg Tangan, Bikin Ramai Terhibur Lihat Gelagat Dua Beranak Ni!
Apa yang buat menarik perhatian ramai malah ada yang tersenyum lebar adalah apabila melihat  reaksi spontan ibunya setelah mengetahui harga sebenar beg tangan tersebut. Daripada  wajah teruja  berubah menjadi serius.

Mak Nubhan Masuk Butik Mewah Beli Beg Tangan, Bikin Ramai Terhibur Lihat Gelagat Dua Beranak Ni!

Mak Nubhan Masuk Butik Mewah Beli Beg Tangan, Bikin Ramai Terhibur Lihat Gelagat Dua Beranak Ni!Gelagat dua beranak ini telah menerima pelbagai komen dan rata-ratanya memuji sikap keakraban dua beranak ini. Walau pun terlihat Nubhan sedikit nakal suka menyakat namun dapat dilihat ianya cukup menghiburkan hati Mak Jenny.

Sumber : Ahmad Nubhan Ahamad 

 

IKLAN

 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI