Hari ini genap tujuh hari si kecil , buah hati kesayangan Fazura dan suaminya Fattah dilahirkan. Sebelum ini, pasangan merpati sejoli ini memilih untuk tidak menunjukkan wajah dan mengumumkan nama bayi mereka sehingga cukup 7 hari.

Dalam satu perkongsian melalui instagram fattzuralovelife berkongsi wajah dan nama bayi perempuan pasangan ini. Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah, nama yang cukup indah dan sedap didengar.

Itu antara komen peminat pasangan ini yang sebelum ini menantikan apakah pilihan nama suami isteri ini buat bayi mereka.

MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo

Assalamualaikum. Hari ni genap tujuh hari saya dilahirkan pada hari Jumaat, 2hb Oktober 2020.

IKLAN


Nama saya ialah Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. Fatima dah berusia seminggu hari ni tapi Daddy and Mommy kata Fatima masih muda sangat lagi untuk media sosial.

IKLAN

Tapi Fatima tahu, ramai yang selalu doakan Fatima. Fatima syukur sangat pada Aunties and Uncles semua. Terima kasih! Fatima pun tak sabar nak jumpa semua bila Daddy dan Mommy fikir Fatima dah bersedia!
MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo

View this post on Instagram

Assalamualaikum and happy Friday to everyone. It has been seven days since I was born on last Friday, 2nd October 2020. My name is Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. I am now officially one week older but my parents believe that I am still too young for the world to see me. However, I know so many people are constantly making duas for me, I am indeed very blessed. I want to say Thank you so much and I hope to see you all soon when my Daddy and Mommy think I’m ready 🙂 MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗 Assalamualaikum. Hari ni genap tujuh hari saya dilahirkan pada hari Jumaat, 2hb Oktober 2020. Nama saya ialah Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. Fatima dah berusia seminggu hari ni tapi Daddy and Mommy kata Fatima masih muda sangat lagi untuk media sosial. Tapi Fatima tahu, ramai yang selalu doakan Fatima. Fatima syukur sangat pada Aunties and Uncles semua. Terima kasih! Fatima pun tak sabar nak jumpa semua bila Daddy dan Mommy fikir Fatima dah bersedia! MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife) on

rata-rata peminat mengakui tidak sabar untuk melihat wajah Fatima dan mendoakan semoga si kecil ini terus sihat, membesar menjadi anak solehah.

imantang75 ❤️❤️❤️ Beautiful Name n klasik! Assalamualaikum Nur Fatima Aisya
the_1nonly_fattastic MashaAllah… comelnyaaa , beautiful name Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah 😍😍 semoga kamu membesar dgn sehat dan menjadi anak yg Solehah ye syg 😘😘😘🌹🌹 rambut lebat 😚😚
miranabellaamira Subhanallah, what a beautiful name, Nur Fatima Aisya. ❤️❤️❤️
bamtahdolly Waalaikumsalam baby Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah..What a beautiful name..in love with you already sayang🤗😘😍✨
gorgeous beautiful name, MasyaAllah.
f4zil4h4minz Masya allah beautiful baby.. Welcome to the world dear princess Nur Fatima Aisya Bt Abdul Fattah❤️
nabilasyahirahh_ Such a gorgeous beautiful name, MasyaAllah. She’s beautiful & healthy! Congratulations again! Can’t wait to see her whenever she’s ready! ❤️❤️❤️❤️❤️
arzaitul_izatie Assalamualaikum hai baby Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah 😘 semoga baby Fatima membesar dengan baik bersama daddy and mommy
nazi_azidaMashaAllah…her name so meaningful and precious…may u always be the coolness of eyes and heart to everyone especially to your parents dear Nur Fatima Aisya..
Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club https://t.me/keluargagaderclub