Mendirikan rumahtangga bersama pasangan tandanya sanggup melayari kehidupan bersama sama ada susah dan senang.

Begitu juga dengan kehidupan yang dilalui oleh pasangan serasi dan romantik yang mendirikan rumah tangga sejak enam tahun  namun rezeki belum menyebelahi pasangan Izzue Islam dan Awin Nurin.

Deep perkongsian beliau.

“Minta maaf Isteriku, rasanya masih banyak kekurangan i sepanjang jadi suami u. Belum lagi dapat bagi u baby idaman setiap pasangan bergelar suami & isteri.

“Bercuti nak rileks2 berdua rehatkan diri rasanya sekali pon tak pernah sepanjang kita kahwin.

“Kekadang selalu jugak terlepas cakap sampai buat u tersinggung. Tak cukup tu, i pernah jugak buat u terasa sampai u menangis.”

View this post on Instagram

Minta maaf Isteriku, rasanya masih banyak kekurangan i sepanjang jadi suami u. Belum lagi dapat bagi u baby idaman setiap pasangan bergelar suami & isteri. Bercuti nak rileks2 berdua rehatkan diri rasanya sekali pon tak pernah sepanjang kita kahwin. Kekadang selalu jugak terlepas cakap sampai buat u tersinggung. Tak cukup tu, i pernah jugak buat u terasa sampai u menangis. ? Isteriku, Terima Kasih sebab menjadi seorang isteri yang menerima kelemahan i. Tak pernah pon mengeluh walau tak cukup rest or tidur. Tak pernah bosan jadi driver i walaupon i kat sebelah dah berdengkur! Time i susah u ada malah u yg senangkan & tenangkan i dalam segala hal! Sentiasa positif walau beribu manusia kiri kanan kita duk mengutuk. U are the best Isteriku! Selamat Hari Lahir ♥️ @awinnurin 21.06 #JuneBaby

A post shared by Izzue Islam (@izzueislam) on

IKLAN

SUSAH SENANG BERSAMA

“Isteriku, Terima Kasih sebab menjadi seorang isteri yang menerima kelemahan i. Tak pernah pon mengeluh walau tak cukup rest or tidur. Tak pernah bosan jadi driver i walaupon i kat sebelah dah berdengkur!

IKLAN

“Time i susah u ada malah u yg senangkan & tenangkan i dalam segala hal! Sentiasa positif walau beribu manusia kiri kanan kita duk mengutuk.

“U are the best Isteriku! Selamat Hari Lahir ♥ @awinnurin21.06 #JuneBaby.”

Untuk rekod, Izzue dan Awin mendirikan rumah tangga pada 2 Jun 2013.

Sumber: Instagram  Izzue Islam