Kehadiran cahayamata menjadi penyeri buat sebuah keluarga. Begitu juga perasaan gembira yang dialami oleh pelakon Syatilla Melvin melahirkan rasa syukur setelah selamat melahirkan anaknya yang kedua.

Beliau juga berkongsi kegembiraan itu dengan memuat naik sekeping gambar di entri Instagramnya. Rakan artis dan para peminta mengucapkan tahnia atas kelahiran bayi kedua pada jam 9.15 pagi tadi.

Lebih manis, berita kegembiraan ini merupakan tarikh yang sama kelahiran ibu Shaheizy Sam, Khaty Fauziah yang juga pelakon yang dikenali ramai.

 

IKLAN

“Alhamdulillah baby girl kami dah keluaqsihat gebu anak pompuan aku♥️tadi sempat laaa buat tutorial makeup dlm oT roomthank u sygku sezzy seng sentiasa di sisi♥️ #kekaSih@kpjampangputeri the best

Kongsi hari jadi yang sama

IKLAN

“Happy Birthday Mommy @khatyfauziah . Mommy dapat birthday present yang takda jual la hari ni!!! Mommy and #BabyGirl share the same birthday .  Lepas ni kena beli 2 present. MASAK AKU “

Kita tidak lagi bertiga

IKLAN

“WE ARE NO LONGER 3 . ALHAMDULILLAH!!! Thank u so much everyone 17/04/19, 9:15am #BabyGirl #SS”

Terdahulu pasangan ini yang berkahwin dengan pelakon aksi lasak, Shaheizy Sam  telah mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016. Mereja dikurniakan cahaya mata lelaki, Syeriv Samheizy pada 9 Mei 2017.

Tahniah Syatilla dan selamat berpantang!