Situasi pandemik juga memberi seribu satu hikmah buat pelakon yang satu ini. Terkurung di rumah waktu PKP tidak disia-siakan begitu sahaja. Shakilla Khoriri berkongsi pengalaman menyiapkan rumah khas buat anak perempuannya dengan hasil kerja tangannya sendiri.

HOUSE @ameenasofia_ 🤍

It’s a WRAP for this project.
Alhamdulillah.
Lega rasanya.
Semuanya berjalan dengan lancar walaupun ada banyak kekurangan tapi sedaya upaya repair untuk keselesaan dan keselamatan Ameena.


Lama betul nak menghabiskan project rumah Ameena ni.
Banyak masa terbahagi dengan banyak tanggungjawab lain.
Bila siap and tengok habis rasa sebak pulak.
Tak percaya dah siap.
Lagi sebak bila Ameena suka sangat rumah baru dia.
Syukur Ya Allah.

Tak mampu dah nak buat apa untuk Ameena happy kat rumah ni.
Berapa bulan terperap dalam rumah.
Keluar sekadar duduk dalam kereta.
Tengok langit, tengok burung, tengok kereta. Terseksa jiwa anak aku.

Gift yang tak seberapa ni harap Ameena hargai sampai bila-bila.
Mimi beli and buat sendiri.
Arghhh sebak lagi 🥲

IKLAN

Saya rasa ramai yang ternanti final result House Ameena ni.
Silakan tengok.
My humble project for my Ameena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHAKILLA KHORIRI (@shakillakhoriri)

Sumber: shakillakhoriri

IKLAN

Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520