Ramai yang hadapi masalah kembung perut,senak ulu hati,banyak angin dalam perut. Bila pergi buat pemeriksaan doktor tiada apa masalah.Cuma doktor cakap ia adalah gastrik sahaja.

Tanda-tanda

Bila balik rumah makan ubat gastrik Masih Juga sakit..Perut seolah memulas-mulas, seolah di hiris kesakitan..Angin Pula banyak dalam perut.Makan ubat pecah angin,minum halia tetap Juga kembung perut.

Belakang bahu tengkuk Kerap Rasa lenguh berat. Kitaran haid Pula jadi Tak menentu, kadang2 banyak keluar, Kadang2 Sedikit keluar, kadang2 berpanjagan keluar, kadang2 langsung tiada keluar..Pergi pakar sakit puan semua ok Dan semuanya normal…

Jika anda mengalami seperti di atas jika anda seorang wanita suruh Suami yang buatkan..

Manakala jika anda lelaki sebaik nya suruh lelaki yang buatkan…

Caranya.

Letakkan tapak tangan Suami di perut , beritahu Suami di Mana kawasan perut yang selalu Rasa berdenyut2 Dan sakit.Letakkan di tempat sakit tersebut..

Kemudian Suruh Suami baca:
Al Fatihah 11x
Kemudian baca Laa Haula Wa Laa quwwata illaa Billaah sebanyak 11x
Al Falaq 7x
Al ikhlas 7x
Dan Selawat 7x

Semasa letakkan tangan tu pastikan tekan Sedikit pada perut yang sakit itu.Jangan kuat tekan hanya Sedikit Sahaja..Jangan angkat tangan selagi ayat di atas tidak di baca Dengan habis.

Rasa Kembung Perut & Senak Ulu Hati Antara Tanda Makhlus Halus Dalam Perut. Ini Cara Nak Kesan Jika Ada. Rasa Kembung Perut & Senak Ulu Hati Antara Tanda Makhlus Halus Dalam Perut. Ini Cara Nak Kesan Jika Ada. Rasa Kembung Perut & Senak Ulu Hati Antara Tanda Makhlus Halus Dalam Perut. Ini Cara Nak Kesan Jika Ada.

Kesannya

IKLAN

Sekiranya ada gangguan dalam perut..Perut anda Akan Rasa panas,pijau ,sakitSeperti di hiris2,sedawa tidak henti,nak muntah dan sesak nafas..

Jika anda mengalami tanda2 di atas semasa di ruqyah, nasihat Saya dapatkanlah rawatan Islam segera di pusat rawatan Islam berhampiran anda.. InshaaAllah izin Allah mereka Akan Bantu anda..

Cara di atas semua sebagai iktiar kesembuhan semua atas izin Allah..Cuba la buat jika Ada gangguan pasti anda Akan merasainya..

Moga bermafaat pada Kita semua InshaaAllah Aamiin..

Sumber: Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

Keluarga akan mengadakan program e-keluargagader : Jom Masak Menu Iftar Kegemaran Keluarga secara virtual pada 2 April ini jam 2.30 petang- 4.30 petang. Jom daftar ramai-ramai, kita belajar buat 2 menu berbuka yang istimewa daripada chef terkenal, Chef Amer. Hanya RM 20, dan anda layak menerima satu tiket Farm In The City secara PERCUMA dan banyak lagi hadiah menarik ditawarkan untuk peserta. Jadi usah tunggu lagi, jika anda berminat, daftar di link ini https://toko.ideaktiv.com/product/jom-masak-menu-iftar-kegemaran-keluarga/ Anda juga boleh whatsapp admin di 016-9647520 untuk info lanjut.

IKLAN

Rasa Kembung Perut & Senak Ulu Hati Antara Tanda Makhlus Halus Dalam Perut. Ini Cara Nak Kesan Jika Ada.

KELUARGA TALK: Nak tahu formula mengurus belanjawan keluarga dengan sistematik? Ikuti Keluarga Talk kali ini dengan tajuk ‘ Ringgit Diurus Keluarga Lebih Tenang’ bersama panel Prof Madya Dr Nuradli Ridzwan Shah Bin Mohd Dali Fakulti Ekonomi Dan Muamalat, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

Terkini: E-TOUR KE FARM IN THE CITY. ENJOY!

MedicKeluarga: Dialisis, Peluang Kedua Pesakit Ginjal. Pakar Buah Pinggang Ni ada jawapannya.

MedicKeluarga: Obesiti dalam keluarga atasi cara selamat. 

IKLAN

MedicKeluarga: Berapa lamakah luka jahitan czer atau caesarean akan pulih? Bilakah masa sesuai untuk memulakan hubungan intim?

MedicKeluarga: Mandi malam ketika hamil. Ada pendapat kata nanti bengkak kaki. Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

MedicKeluarga: Betul ker ni, makan atau minum pati ikan haruan mampu sembuhkan luka operation dengan cepat? Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

Bintang Kecil: Periksa mata, kerana dari mata turun ke hati

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

Rasa Kembung Perut & Senak Ulu Hati Antara Tanda Makhlus Halus Dalam Perut. Ini Cara Nak Kesan Jika Ada.