Rasa Rumah Macam Kena ‘Gangguan’ Pusat Rawatan Alternatif Ini Tunjuk Kaedah Cara Nak ‘Pagar’. 

Rumah ku syurgaku, sudah tentu kita mahu hidup denga selesa di rumah tanpa sebarang gangguan.

Namun selalu kita mendengar  kisah aneh mengenai makhluk halus dan sihir yang kadang kala tidak dicapai dek akal. Malah, kebiasaannya kita akan menjadi sedikit paranoid setelah mendengar cerita-cerita ajaib dan pelik daripada orang lain.

Sebagaimana perkongsian daripada Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur yang berkongsi cara untuk ‘pagar’ rumah untuk mengelak dari sebarang gangguan. Ia juga boleh diguna pakai juga untuk pejabat dan kedai.

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.

 

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Cara Pagar Rumah, Kedai dan Perjabat :

Rasa Rumah Macam Kena ‘Gangguan’ Pusat Rawatan Alternatif Ini Tunjuk Kaedah Cara Nak ‘Pagar’. 

Assalamualaikum,,atas permintaan ramai yang ingin mengatahui cara-cara pagar rumah, kedai dan perjabat dengan ini saya kongsikan sekali lagi. Mudah-mudahan memberi mafaat kepada kita semua.. Insya Allah.

Anda baru beli rumah, baru masuk rumah sewa, rumah yang anda duduki selama ini tiba-tiba rasa seakan ada makhluk lain yang cuba menganggu, ahli keluarga anda selalu mengadu tidak boleh tidur, ditindih atau nampak sesuatu atau anda rasa suasana dalam rumah anda tidak seperti sebelumnya.

Pertama sekali pastikan rumah anda bebas tangkal, tak kiralah pelaris ke, ibu duit ke, minyak pengasih ke, sila kumpulkan dan musnahkan terlebih dahulu.

IKLAN

Musnahkan barang-barang tersebut dengan air yasin selama 1 hari diluar rumah. Kemudian anda boleh bungkus masuk dalam plastik dan ditanam, dibakar atau dibuang ke sungai yang jauh dari kawasan rumah.

Kaedahnya:

  1. Buka semua pintu depan, belakang, pintu bilik dan pintu bilik air Rumah.
  2. Ambil Air Sembayang
  3. Hamparkan sejadah ditengah2 rumah.
  4. Azan .
  5. Selesai Azan Tutup semua pintu yang telah dibuka tadi.
  6. Solat Hajat 2 rakaat (selesai solat memperbayakan berzikir dan berdoa)
  7. Sebaiknya dilakukan pada waktu malam.

NOTA:

Apa pun pagar yang anda ikhtiarkan, yang paling utama sekali ialah penghuni rumah tersebut. Anda haruslah menjaga suasana kerohanian di dalam rumah.

Hidupkan suasana rumah anda dengan solat, mengaji, zikir, ibadah seluruh isi keluarga dengan ikhlas sepenuh pengharapan pada Allah SWT.

Jadilah rumah anda sebagai rumah orang Islam, buang semua gambar2 artis yang ada didinding, buang tangkal-tangkal azimat, buang patung-patung yang menyerupai makhluk bernyawa, elakkan perkara berunsur zina dalam rumah dan kurangkan dimain muzik-muzik yang melalaikan.

Inilah antara punca rosaknya suasana kerohanian didalam rumah sehingga anda sendiri yang sebenarnya membuka ruang yang besar dengan dibentang karpet merah berserta bunga api bagi mengalu-alukan kehadiran syaitan memasuki rumah anda.

IKLAN

Jaga hubungan kita dengan Allah SWT, maka Allah SWT akan jaga kita, Wallahualam, .Insya Allah.

Jangan tinggalkan amalan ini kerana rumah yang sentiasa dilaungkan azan dan membaca suruh Al-Baqarah syaitan@jin tidak berani masuk.

Sumber : Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur

 

 

IKLAN

 

 

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Rasa Rumah Macam Kena ‘Gangguan’ Pusat Rawatan Alternatif Ini Tunjuk Kaedah Cara Nak ‘Pagar’. 

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI