“Mawar & Maryam. Double M strong fighter. Come on Maryam keep strong. Thanks a lot semua yg doakan saya dan Maryam“, katanya menerusi satu hantaran di Instagram.

Menerusi perkongsian di Instagram Mawar Karim yang merupakan bekas isteri pelakon Fizo Omar memaparkan kata-kata semangat untuk ‘melawan’ jangkitan covid-19 dengan mengatakan anaknya Maryam terus kuat. Beliau juga mengucapkan terima kasih buat yang mendoakan kesihatan diri dan anaknya.

Dalam pada itu, semalam menerusi video di Instagram Story, memaklumkan beliau dan anaknya disahkan positif Covid-19. Muat naik menunjukkan mereka dibawa petugas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk menjalani rawatan. Bagaimanapun, di hospital mana mereka dibawa tidak dikongsikan.

Mawar yang juga merupakan ahli perniagaan, tudung jenama Fareeda, turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan keadaan dia dan anaknya.

“Terima kasih juga kepada petugas barisan hadapan. Maaf kalau saya tak dapat nak jawab panggilan atau emel dan apa-apa dari media sosial.

IKLAN

“Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya dan Maryam. Hanya Allah saja dapat membalas jasa baik kalian. Semoga saya dan Maryam terus sihat. Insya-Allah. Saya dan Maryam boleh melawan.”

Sementara itu, Fizo turut berdoa dan berharap Mawar dan anaknya terus kuat.

“Terus kuat dan banyakkan berdoa. Semoga Allah permudahkan segala urusan. Semoga cepat sembuh,” katanya.

IKLAN

 

“Saya Dan Maryam Boleh Lawan. Maryam Anak Yang Kuat.” Bekas Isteri Fizo Omar Dan Anak Positif Covid-19. “Saya Dan Maryam Boleh Lawan. Maryam Anak Yang Kuat.” Bekas Isteri Fizo Omar Dan Anak Positif Covid-19. “Saya Dan Maryam Boleh Lawan. Maryam Anak Yang Kuat.” Bekas Isteri Fizo Omar Dan Anak Positif Covid-19.

IKLAN

Fizo dan Mawar mendirikan rumah tangga pada November 2013, sebelum bercerai dengan talak satu pada 10 Julai 2019.

Semoga Mawar Abdul Karim dan anaknya, Wan Maryam kembali sembuh.

 

Sumber: mawar_karim