Bekas pembantu peribadi usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman yang dikenali sebagai Ghazi dilaporkan meninggal dunia sebentar tadi.

Berita duka tersebut dimuat naik oleh Datin Seri Shahida, menerusi laman instagramnya dengan ucapan takziah dan mendoakan agar roh Allahyarham dicucuri rahmat.
“Saya Sayang Awak Tapi Allah Lebih Sayang Awak.” Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meninggal DuniaDukacita saya maklumkan,bekas kakitangan saya yg amat saya sayangi,seperti adik saya sendiri,Muhammad Ghazali B Hj Mat Lawi telah kembali ke rahmatullah sebentar tadi.

Mari sama2 kita sedekahkan Al Fatihah dan sama2 doakan rohnya dicucuri rahmat,diampunkan dosanya,dilapangkan kuburnya ditempatkan di kalangan mereka yg beramal soleh…
.
“Saya Sayang Awak Tapi Allah Lebih Sayang Awak.” Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meninggal DuniaSaya akan rindu awak Ghazisaya sayang awak tapi Allah lebih sayang awak.” tulis Datin Seri Shahida menerusi kapsyennya.

IKLAN

 

IKLAN

Sebelum itu, Kak Mel yang juga bekas kakitangan Datuk Seri Aliff berkongsi berita arwah dalam keadaan tenat disebabkan apendiks telah pecah dan kuman merebak ke paru-paru.
“Saya Sayang Awak Tapi Allah Lebih Sayang Awak.” Bekas Pembantu Peribadi Aliff Syukri Meninggal Duniasemoga @ghazi_ml di beri keajaiban.. pg td sy dpt call dari abg gazi bahawa beliau tgh tenat sekarang.. di sbbkan appendiks beliau pecah dan kuman dah merebak ke paru2 beliau.. semoga beliau di beri kekuatan… dan kesembuhan.

“Akak pun ingin memohon maaf jk selama kita bersama menjalankan tugasan.. akk ada terkasar bahasa dan menguris hati.. halkan mkn minum.. akk pun maafkan segala kesalahan ko dik.

IKLAN

Sumber: shahidadherbs mel77_melati

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI