Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak

Dalam hidup ini, sebagai manusia yang punyai hati dan perasaan sudah pasti kita akan melalui rasa suka, duka, bahagia, dan derita.

Juga sebagai manusia sudah tentu kita inginkan bahagia hingga akhir hayat. Namun siapa sangka, kebahagian itu hanya seketika. Dan siapa kita untuk menidakkan takdir dalam hidup.

Perkongsian penuh emosi daripada Instagram pengacara dan personaliti TV, Ahmad Fedtri Yahya yang mendedahkan mendapat luahan hati seorang anak yang terkilan melihat ibu ayah memilih untuk berpisah di usia emas.

Artikel Berkaitan: “Don’t tell them. Show them.” Faizal Tahir Kongsi Didik Anak Solat. Kecil-Kecil Dah Pandai, Sejuk Perut Ibu Mengandung Kan!

Artikel Berkaitan: “Ajar Anak Disiplin Kena Konsisten.” Cara Johan & Ozlynn Didik Anak, Wajib Baca Al-Quran Lepas Solat Subuh!

PERKONGSIAN EMOSI TAK SANGKA AYAH IBU BERPISAH

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Menerusi perkongsian itu, anak tunggal berkenaan meluahkan rasa yang sangat sedih melihat perpisahan itu. Malah turut meminta pandangan adakah orang lain turut melalui situasi yang sama.

IKLAN

 

Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AHMAD FEDTRI YAHYA (@fedtriyahya)

NETIZEN BERKONGSI PENGALAMAN, UNDANG SEBAK

IKLAN

Meninjau di ruangan komen, ada netizen meluahkan pengalaman yang sama apabila ibu ayah berpisah di usia emas. 

Luahan itu, mengundang sebak dikalangan netizen. Ada yang mendoakan dan juga berpandangan perpisahan ada sebab tersendiri misalnya bertahan demi anak yang masih kecil lantaran tidak mahu ada hati yang terguris. 

Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak

BERTAHAN DEMI ANAK

IKLAN

 

Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak

Sumber: Instagram fedtriyahya

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Selepas 55 Tahun, Anak Terkilan Ibu Ayah Pilih Berpisah Di Usia Emas, Undang Sebak

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI