Bergelar majikan tidak bermakna anda tidak boleh bergaul dan berbuat baik dengan orang bawahan. Bagi selebriti yang sorang ni, rupa-rupanya sangat prihatin dan baik dengan pembantu rumahnya.

Datin Paduka Eina Azman semalam memuat naik satu perkongsian tentang pembantu rumahnya bernama Bibik Nur yang sudah kembali ke kampung.

Did alam perkongsian tersebut, Datin Paduka Eina melahirkan rasa sedih dan sukar melepaskan bibiknya kerana sudah lama bekerja dengannya.

 

“Salam guys… today eina nak share dengan u all apa yang Eina rasa. Rasa sedih sangat bila hari ni bik Nur balik for good . Bik nur nak balik sebab nak rest kat kampung dan nak jaga anak2 cucu. bik Nur bibik yang paling lama dengan eina. Dia ada dengan eina masa susah dan senang eina. So susah nya rasa nak lepas kan bik Nur.

IKLAN

“I can’t stop crying rasa masa heartbroken dengan boyfriend pula. Eina pun bukan majikan yang perfect ada masa eina Ada juga mungkin termarah terkasar but seriously dalam banyak2 bibik eina, Bik nur berjaya buat eina menangis macam ni. Nasib baik semalam Eina sempat dating bawa bik Nur jalan2 makan dan shopping bersama. Saya tau kamu boleh baca ni bik!! Love you always bik? Daripada majikan mu : YANG KUAT BEBEL,” tulis Eina Azman.

View this post on Instagram

Salam guys… today eina nak share dgn u all apa yang Eina rasa. Rasa sedih sangat bila harini bik nur balik for good ?? bik nur nak balik sbb nak rest kat kg n nak jaga anak2 cucu. bik nur bibik yang paling lama dgn eina. Dia ada dengan eina masa susah n senang eina? so susah nya rasa nak lepas kan bik nur? I can’t stop crying rasa masa heartbroken ngn boyfriend pula? Eina pun bukan majikan yang perfect ada masa eina Ada juga mungkin termarah terkasar? but seriously dalam banyak2 bibik eina. Bik nur berjaya buat eina menangis mcm ni? nasib baik smlm eina sempat dating bawa bik nur jalan2 makan n shopping bersama. Saya tau kamu boleh baca ni bik!! Love you always bik? Drpda majikan mu : YANG KUAT BEBEL ?

A post shared by Eina Azman (@eina_azman) on

IKLAN

Rata-rata pengikutnya memuji sikap baik yang ditunjukkan oleh Datin Paduka Eina terhadap pembantu rumahnya.

hudaazharzara Terbaek datin eina.. Bkn smua org boleh baik dan mnghargai pembantu.. Moga dipermudahkn urusan bibik dan dimurahkn rzki datin.. Aamiim

rohaidahozlan5365 majikan plg baik dn bkn jns nak viralkn seseorg yg pnh buat salah.

rin_deandra Pekerja yg baik lahir dari majikan yg baik..bila majikan baik insyaallah pkerja boleh kerja dgn hati yg senang dan ikhlas..congrats to u both datin @eina_azman & bik nur.

boomibaby.hq Sedihnya ?? baik sangat datinn ni. Semoga Allah permudahkan segala urusanmu datin❤

arrnina_js Mulia sungguh hati @eina_azman semoga Allah mengurniakan keberkahan hidup buat Eina sekeluarga. Aamiinn..

imaman.fattah Muka bibik Nur muka yg penyabar … semoga gaji yg bik nut terima berkah , dan menjadi berkah kebaikan juga utk Datin @eina_azman???????? Kebaikan Datin Semoga Allah balas dengan segala kemudahan dunia dan Kaherat

ezlienroshaizad susah nak jumpa majikan macam datin @eina_azman ❤️ sebab tu bibik bibik dia buat yang terbaik tuk datin dan dato… semoga datin dan dato dimurahkan rezeki… takecare bibik nur

suzlia83 DP @eina_azman seorang anak, isteri & majikan yg baik. Dpt rasa kesedihan tu. 

f4iruzhassan_ antara artis paling humble.

nabilalyaayesha Baiknya hati datin eina.. u r my inspiration ❤️

raidahrahanshaklee Alhamdulilah..baiknya datin..dgn maid pun tak ada beza-bezakan..siap peluk-peluk lagi..majikan yg baik..semoga datin terus membantu golongan yg memerlukan aaamiin3x❤️

Sumber: IG eina_azman