Ibarat air dicincang yang takkan putus, begitulah istimewanya hubungan adik beradik. Mempunyai adik-beradik adalah anugerah yang tidak ternilai. Hubungan adik-beradik yang baik, akan memberi impak kepada kehidupan mereka.

Begitulah yang dilalui oleh Nik Zaris Uqasha Binti Nik Sen atau lebih dikenali sebagai Uqasha Senrose, 27, yang merupakan kakak kepada Nelydia Senrose, 24, yang berkahwin dua hari lepas.

Luahan hati Uqasha yang berkongsi rasa apabila adik tersayang sudah bergelar isteri kepada Mohd Hafez Halimi Abdul Hamid, 35 , mengambarkan kasih sayang utuh dan hubungan yang rapat antara mereka sebagai adik beradik.

View this post on Instagram

MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night ? . Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 n bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah :’) . And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi ☺️ . Hafeez please jaga Baby baik2 tau ! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky ? . Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah . So nak jaga anak Baby pulak . ? I love you so much Nelydia ❤️

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Baby sudah ada kehidupan baru

MasyaALLAH b , awak cantik sangat tapi malam semalam awak tersangat lah extra cantik . The dress makeup just so perfect that night  . Again b tahniah dah jadi bini orang hehe macam tak percaya langsung Baby dah ada new life , nanti puasa and raya tahun ni b beraya dengan suami , dah tak Boleh nak tidur sama2 dan bangun sahur or nak kena marah dengan mama sebab selalu bangun sahur dah habis masa hahaah :’) . And raya pun sama nanti dah tk Boleh share one room and try2 Baju raya sama2 sebab b ada tanggungjawab lain kena sedia kan makan pakai cik husband pulak . Thank you b bagi Sha seorang Abang which is @mhafezhalimi . Hafeez please jaga Baby baik2 tau ! Kalau dia meragam pun layan kan je tau sebab dia manja and kejap je if dia cranky . Sha nak cepat cepat anak sedara sebab aryan khan dah besar dah . So nak jaga anak Baby pulak .  I love you so much Nelydia ❤️

IKLAN

Dalam pada itu, Nelydia memberi komen, bahawa hubungan adik beradik tetap seperti biasa.

IKLAN

Menjengah diruangan komen, rata-rata peminatnya mengatakan ia sebuah ucapan seorang kakak kepada adik tersayang. Seorang kakak yang rindu kepada kenangan manis bersama. Begitulah kasih seorang kakak kepada adiknya.

Sumber: Instagram uqashasenrose2 &  nelydiaa.senrosee