Di zaman persekolahan adalah zaman yang paling ingin di ulang tayang sekiranya hidup ini ada pilihan sebegitu, sebab zaman persekolahanlah zaman tempat kita mengenal dunia, tempat jatuh lagi dikenang suka duka!

korang mesti biasa kan bawak cermin mini dekat dalam beg? macam min juga rajin melawa dulu-dulu walaupun rupa macam penyapu buruk hahaha

Baru-baru ini tular satu video di tiktok milik Farez Farrer yang merupakan seorang guru. Beliau telah membuat posting di mana kapsyennya bertulis,

“Tak rampas eh saje curious, samalah sy sekolah dulu pun mesti bawa cermin tapi jangan kerap tgk tak elok 😛”

 

Beliau sempat merakamkan satu video yang anak muridnya cukup jaga pencil boxnya, membuatkan cikgu farez itu tertanya apa isi kandungan dalam pencil box itu, sekali cikgu Farez menggesa anak muridnya untuk tunjukkan isi dalam tu, fuhh sekali cermin motor terus di keluarkan! dasyat adik ni, mungkin dia bawa cermin motor tu sebab ada batang  untuk pegang senang kalau apa-apa terjadi keluarkan terus dari poket!

 

IKLAN
@farezferrer Tak rampas eh saje curious🥹 samalah sy sekolah dulu pun mesti bawa cermin tapi jangan kerap tgk tak elok 😛 #beranda #fyp #foryoupage #berandatiktok #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound – Zirashafa

Membuka pada ruangan komen, ramai turut terhibur dengan gelagat adik yang bernama Zirafasha ni, ramai rupanya rakyat Malaysia yang kelakar rupanya! min berminat untuk kongsikan.

IKLAN

kebiasaannya kalau cikgu buat video anak murid mesti ada yang mempertikaikan tentang privacy murid tersebut, kerana ada yang takut mengaibkan murid tersebut dan muridnya terasa insecure. Namnun cikgu Farez telahpun membuat siclaiterlebih dahulu bahawa muridnya okey je malah menjadi orang pertama like video cikgunya. nasib baik sporting!

sumber : tiktok @FarezFerrer