Pernah hadapi tak masalah bila kita tengah buat kerja dari rumah, berebut komputer riba atau telefon pintar dengan anak sebab mereka kena buat online class dengan cikgu?

Waktu tu jangan cakap la, stressnya rasa! Sampai mak ayah berbelah bahagi nak utamakan kerja sendiri ke mengalah untuk anak. Betul tak?

Takpe mak ayah tak payah nak stress dah, Huawei MatePad Pro ada penyelesaiannya! Nampak je tablet ni luarannya ringkas dan ringan kan? Tapi sebenarnya tablet ini mempunyai fungsi dan kehebatannya yang tersendiri sehingga anda rasa tak boleh hidup tanpanya!

Sesuai untuk diguna atau di bawa ke mana-mana, tablet ini menampilkan reka bentuk yang nipis serta simetri yang hanya berukuran 4.9mm, skrin 10.8 inci dengan paparan IPS 2560 x 1600.

Selain itu, gadet canggih ini dilengkapi dengan Chipset Kirin 990, RAM 8GB, simpanan dalaman sehingga 256GB serta ketahanan bateri 7250mAh (typical)Lithium polymer untuk kegunaan lebih lama. Memang berbaloi lah kalau nak guna!

Benda wajib yang semua orang pentingkan untuk penggunaan gajet semestinya kamera, betul tak? Tablet ini dilengkapi dengan kamera 8MP (kamera hadapan) dan 13 MP (kamera belakang) yang kedua-duanya dilengkapi dengan auto fokus.

IKLAN

MatePad Pro ini juga turut didatangkan dengan pelbagai aksesori seperti pengecas, Type-C data cable, 3.5 mm headset jack dan Eject pin dengan setiap pembelian.

Mahukan impak keselesaan luar biasa ketika menggunakannya? Tablet ini didatangkan khas bersama aksesori tambahan yang anda boleh dapati seperti Smart Magnetic Keyboard, M-Pencil, Folio Cover dan Sleeve. Fuhh ni bukan takat selesa je, individu yang gunakan juga nampak versatil!

IKLAN

Berita baik untuk semua! Sekarang ni kalau anda nak beli MatePad Pro ni, Huawei berbesar hati tau nak bagi bundle package iaitu dengan hanya RM2,898, anda bukan sahaja dapat MatePad Pro, tapi anda akan dapat Smart Magnetic Keyboard dan M-Pencil! Berbaloi sangat-sangat kan?! Jadi, tak payah tunggu lama-lama boleh grab tablet ni terus di https://shop.huawei.com/my/april2020-new-launches.html

Tidak mahu ketinggalan, Huawei juga akan menampilkan gajet yang menggunakan rangkaian 5G iaitu MatePad Pro 5G pada 19 Jun ini  tau! Jadi jangan lupa dapatkan!