Setiap hari pasti ada yang menantikan perkembangan terkini adik kesayangan ramai iaitu adik Ainul Mardhiah yang kebelakangan ini kesihatannya tidak memuaskan.

Untuk perkembangan terkini, ayahnya Ahmad Safiuddin untuk hari ini berkongsi perkhabaran kurang baik apabila Ainul diberi bantuan pernafasan dan ditidurkan semula bertujuan untuk merehatkan badan serta otaknya dari demam sawan berulang.

“Hari ini Ainul di ventilate lagi dan ditidurkan bertujuan untuk kawal sawan dan rehatkan otaknya. Ainul nampak penat sangat lepas diserang sawan panas banyak kali. Hari ini, biar lah dia berehat.

IKLAN

“Saya doa semoga Allah swt bukakan jalan dan bimbing para doktor cari punca masalahnya. Doktor semua sedang berusaha keras mencari jalan rawatan yang terbaik, saya saksikannya. Kakak kakak misi pun semua jaga Ainul dengan baik.” tulisnya.

Terkini : Diberi Bantuan Pernafasan, Ainul Sekali Lagi Ditidurkan. Warganet Titip Doa

IKLAN

“Saya Redha & Halalkan Anak Saya”

“Kita usaha, kita doa dan akhir sekali, kita kena sedar bahawa Allah swt jua lah pemilik segala kesembuhan dan kesihatan. DIA kalau nak bagi, tidak ada satu tangan pun boleh halang. Begitu juga jika DIA nak tarik nikmat nikmat yang ada dalam hidup kita hari ini.

IKLAN

“Saya redha dan saya dah halalkan anak saya, namun saya tidak akan berputus asa dan tak akan berhenti berdoa. Apa yang bakal berlaku, saya percaya itu lah yang terbaik dariNya.” tambahnya.

Sumber : Ahmad Safiuddin

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI