Hari ini wargamaya meluahkan rasa syukur setelah menerima update terkini ibu kepada Ainul Mardhiah memaklumkan keadaan anaknya makin stabil. Dengan kata semangat supaya dapat cepat keluar hospital.

Sebelum itu, semalam, seluruh rakyat Malaysia dikejutkan dengan berita Ainul Mardhiah Ahmad  Safiuddin kritikal disebabkan jangkitan kuman yang sudah merebak di semua tempat.. Ramai yang meluahkan rasa hiba dan menitipan doa agar kembali sembuh.

Anak comel ini pernah tular setelah mendapat liputan meluas media massa setelah kejayaan pembedahan ketumbuhan dalam mulut pada tahun 2019. Namun sekali lagi anak kecil ini diduga apabila dijangkiti kuman.

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.
Update kira-kira 13 jam lalu menerusi InstaStory.
Update terkini dikongsi ibunya, Nurul Erwani Zaidi menerusi InstaStory, menurut catatan,keadaan Ainun semakin stabil. Katanya mohon terus mendoakan kesembuhan Ainul.

Ainul Makin Stabil. “Good Job Ainul, Cepat-Cepat Keluar Hospital.”

Ainul Makin Stabil. “Good Job Ainul, Cepat-Cepat Keluar Hospital.”

 

Ainul kena kuat okay! Nanti nak main sama-sama dengan adik. Nak dengar radio omar hana favourite Ainul ni. Harap-harap hari ni ada berita gembira dari Doktor dan team yang merawat Ainul

 

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nurul Erwani Zaidi (@_nrlerwani)

Dalam pada itu, meninjau di ruangan komen, rata-rata wargamaya menitipkan doa buat Ainul agar terus diberikan kesembuhan segera.

Ainul Makin Stabil. “Good Job Ainul, Cepat-Cepat Keluar Hospital.” Ainul Makin Stabil. “Good Job Ainul, Cepat-Cepat Keluar Hospital.”

 

IKLAN

Sumber: _nrlerwani

Keluarga Talk: Mengukir Bahagia Tidak Semestinya Harus Korban Diri

 

IKLAN

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Ainul Makin Stabil. “Good Job Ainul, Cepat-Cepat Keluar Hospital.”

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI