Tular mengenai pasangan selebriti Mizz Nina dan Noh Salleh bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, di sini, semalam.

Sumber Harian Metro berkata, pasangan itu terlebih dulu memfailkan perceraian pada 14 Jun lalu di mahkamah sama.

Difahamkan, perceraian mereka di bawah kod kes 055 iaitu permohonan lafaz talak dengan kebenaran mahkamah.

Dapatkan My Qalam Elite Digital Perjuzuk Set dengan diskaun RM5 apabila anda menggunakan kod KELGST5 di sini 

Di Sebalik Populariti Kerjaya Sebagai “Mr. Pilot”.

 

TERKINI

Sah Bercerai

Menerusi instagram milik kedua pasangan memaparkan kenyataan rasmi secara serentak mengenai spekulasi keretakan rumah tangga mereka.

Kira-kira 26 minit posting di akaun mereka mengesahkan sudah mereka sudah bercerai.Menerusi entri itu, Mizz Nina dan Noh membuat pengumuman mengenal hal itu namun tidak berkongsi tarikh penceraian.

“Selepas berfikir dan membuat pertimbangan dengan teliti, kami bersetuju untuk berpisah dan meneruskan hidup mengikut haluan masing-masing.

IKLAN

“Alhamdulillah, kami bersyukur kepada Allah kerana mengizinkan kami meluangkan masa bersama selama 11 tahun yang cukup indah, penuh pasang surut dan cabaran hidup.”

“Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada penyokong yang selama ini banyak memberi sokongan dan kasih sayang kepada kami selama bertahun-tahun. Jangan risau, kami masih berkawan dan baik.”

“Kita hanya mampu merancang, namun Allah yang menentukan. Mohon doakan kami dapat menjalani kehidupan di sepanjang tempoh idah. Saya amat menghargai kalian yang menghormati privasi kami berdua.”

Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak.

Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak.

Terdahulu, Noh dan Mizz Nina dikatakan sudah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur, di sini, semalam.

IKLAN

Untuk rekod, Noh dan Mizz Nina mendirikan rumah tangga pada 2 Julai 2011. Pasangan itu mengambil anak angkat diberi nama Musa pada Mac lalu.

Dalam pada itu rakan artis dan wargamaya meluahkan rasa sebak dan turut menitipkan kata semangat.

Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak. Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak. Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak.

Sumber: instagram OfficialMizzNina

 

IKLAN

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

 

Akhirnya Mizz Nina Dan Noh Salleh Buat Kenyataan Rasmi, Wargamaya Sebak.

 

 

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI