Pelawak Shahrol Shiro, dikhabarkan dimasukkan ke hospital dan menerima rawatan akibat sinusitis.

Berita tersebut dikongsikan oleh isterinya, Nor Farhanah Syamimi. Menurut  Farhanah atau mesra dipanggil Ana, suaminya bakal menjalani pembedahan kali ketiga sinusitis.

“Shahrol ditahan di wad sejak Ahad lalu selepas tiga minggu menahan sakit, sampai tak boleh nak tidur malam pun.

“Itu yang pergi hospital dan scan…Tengok-tengok dah ada nanah di rongga hidung dan mata. Shahrol menjalani pembedahan pada Selalu lalu untuk membuang nanah tersebut.

“Setakat ini semuanya berada dalam keadaan baik. Sepatutnya dah boleh balik hari ni tapi masih ada pendarahan, mungkin dalam dua tiga hari ini dibenarkan pulang. Harap-harap sinus dia okay selepas kali ketiga pembedahan ini,” katanya.

Dalam masa yang sama, anak kedua pasangan ini turut dimasukkan ke hospital sebelum ini akibat demam panas. Ismail Rifqi, 8 bulan,  walau bagaimanapun dilaporkan semakin baik.

“Alhamdulillah, Ismail sebenarnya mengalami demam panas ketika ayah dia dimasukkan ke hospital Ahad lalu.

“Namun selepas dua hari memantau, keadaan Ismail nampak membimbangkan dan dia ditahan di wad.

“Dalam masa sama saya juga risaukan Rizqi (anak sulung). Mujur kakak saya ada dan dia yang jaga Rizqi sepanjang saya menemani Ismail di hospital.

“Ismail dah boleh keluar hari ini dah semakin ceria,” katanya.

Dalam pada itu Anna mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan kesihatan suami dan anaknya.

Shahrol  sebelum Itu berkongsi mengenai perkembangan terkininya di hospital menerusi laman sosial Instagram (IG)nya.

IKLAN

Menerusi perkongsian tersebut, Shahrol memohon maaf kepada semua yang tidak dapat menghubunginya sejak tiga hari lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shahrol Azizie Azmi (@shahrol_shiro)

Sumber: shahrol_shiro


Nak macam-macam info? Join channel Telegram keluargagader club

IKLAN

Bersempena Bulan Kemerdekaan, KELUARGA ada hadiah wang tunai RM300! Cara nak dapatkannya mudah sahaja, ayuh sertai Pertandingan Berbalas Pantun Anak Merdeka dengan mendaftar di https://toko.ideaktiv.com/product/pertandingan-berbalas-pantun/   atau Whatsapp di http://www.wasap.my/60169647520