Bila menyentuh mengenai hal melipat pakaian tentunya ada yang kurang gemar melakukan aktiviti ini. Maklumlah jika salah lipat, memang nampak susunan pakaian tidak kemas.

Walaupun orang kata melipat kain ini mudah hakikatnya ia memerlukan ‘skill’ tertentu. Jika salah lipat akan memakan ruang yang banyak dalam almari pakaian.

Akibatnya ada yang memilih cara menggantung pakaian sahaja, termasuk seluar jeans. Menarik dengan perkongsian seorang wanita ini menunjukkan cara yang paling mudah untuk melihat seluar jeans.

Video yang dikongsi oleh pengguna AubergeBiyoghe Obie telah meriah perhatian ramai. Selain cara lipatan seluar jeans, turut dipaparkan cara lipatan lain-lain pakaian.

Jom ikuti panduan ini.

Melihat cara melipat seluar denim dengan mudah, ramai netizen teruja untuk mencuba cara berkenaan.

“Baru Tahu Lipat Cara Ni.” Rupanya Begini Lipat Seluar Jeans Ini Paling Senang Dan Cepat, Cara Wanita Ini Raih Perhatian! “Baru Tahu Lipat Cara Ni.” Rupanya Begini Lipat Seluar Jeans Ini Paling Senang Dan Cepat, Cara Wanita Ini Raih Perhatian!

 

Nak macam-macam info? Klik channel Telegram KELUARGA  atau join keluargagader club

IKLAN

Keluarga akan mengadakan program e-keluargagader : Jom Masak Menu Iftar Kegemaran Keluarga secara virtual pada 2 April ini jam 2.30 petang- 4.30 petang. Jom daftar ramai-ramai, kita belajar buat 2 menu berbuka yang istimewa daripada chef terkenal, Chef Amer. Hanya RM 20, dan anda layak menerima satu tiket Farm In The City secara PERCUMA dan banyak lagi hadiah menarik ditawarkan untuk peserta. Jadi usah tunggu lagi, jika anda berminat, daftar di link ini https://toko.ideaktiv.com/product/jom-masak-menu-iftar-kegemaran-keluarga/ Anda juga boleh whatsapp admin di 016-9647520 untuk info lanjut.

“Baru Tahu Lipat Cara Ni.” Rupanya Begini Lipat Seluar Jeans Ini Paling Senang Dan Cepat, Cara Wanita Ini Raih Perhatian!

KELUARGA TALK: Nak tahu formula mengurus belanjawan keluarga dengan sistematik? Ikuti Keluarga Talk kali ini dengan tajuk ‘ Ringgit Diurus Keluarga Lebih Tenang’ bersama panel Prof Madya Dr Nuradli Ridzwan Shah Bin Mohd Dali Fakulti Ekonomi Dan Muamalat, Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

Terkini: E-TOUR KE FARM IN THE CITY. ENJOY!

IKLAN

MedicKeluarga: Dialisis, Peluang Kedua Pesakit Ginjal. Pakar Buah Pinggang Ni ada jawapannya.

MedicKeluarga: Obesiti dalam keluarga atasi cara selamat. 

MedicKeluarga: Berapa lamakah luka jahitan czer atau caesarean akan pulih? Bilakah masa sesuai untuk memulakan hubungan intim?

IKLAN

MedicKeluarga: Mandi malam ketika hamil. Ada pendapat kata nanti bengkak kaki. Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

MedicKeluarga: Betul ker ni, makan atau minum pati ikan haruan mampu sembuhkan luka operation dengan cepat? Pakar ini jelaskan lebih lanjut. 

Bintang Kecil: Periksa mata, kerana dari mata turun ke hati

Follow dan subscribe Youtube Channel @BintangKecilMy#BintangKecilMy #BintangKecil #KitakanJuara

“Baru Tahu Lipat Cara Ni.” Rupanya Begini Lipat Seluar Jeans Ini Paling Senang Dan Cepat, Cara Wanita Ini Raih Perhatian!