Sejak arahan PKPB, kebanyakan aktiviti ahli keluarga banyak di habiskan di rumah. Begitu juga dengan anak-anak setelah arahan penutupan sekolah.

Selain melakukan homework yang disediakan oleh pihak sekolah, anak-anak juga dapat melakukan aktiviti santai bersama keluarga di rumah.

Bagitulah yang suasana santai yang dilakukan oleh seorang ibu ini, Sharla Rose. Momen bersama anak-anak duduk di rumah dijadikan aktiviti yang manis untuk dikenang.

Malah antaranya beliau mengikat rambut anaknya dengan gaya yang unik. Lebih menarik, semua anak-anaknya perempuan kembar dua dan triplet.

Ikuti perkongsiannya.

Aktiviti PKPB di rumah bersama anak, menarik!

Bila seorang nak, dua nak. Lepas tu 3 orang kecik tu pun nak. Ni la bila ramai gigirl. Ummi layankan je la. Nak rambut flower-flower.  Dah macam red indian pulak ummi tengok
Tak pe, ummi tengah free ni. Nama style rambut ni ialah ” sediakan payung sebelum hujan!

#ragamtwintriplet

SERAGAM SEMUA GAYA RAMBUT

KEMBAR TIGA

KEMBAR DUA

IKLAN

WOW, KREATIF!

IKLAN

KOMEN WARGANET

‘Rambut SOP.. bole jaga penjarakan sosial’

Jom buat! Aktiviti sesuai mak-mak buat bersama anak sempena penutupan sekolah. Selamat mencuba!

Sumber: Sharla Rose via Kami Suri Rumah