Setiap pasangan suami isteri pastinya mengimpikan momen yang indah dalam perkahwinan mereka. Apalagi itu adalah sekali dalam seumur hidup. Kalau dulu orang hanya tahu bersanding dan mengambil gambar untuk diabadikan sebagai kenangan.
Namun kini, pelbagai tema dan konsep dipilih mengikut kreativiti masing-masing. Pastinya yang ‘rare’ antara menjadi pilihan untuk dibuat kenang-kenangan sehingga ke anak cucu.Demikian juga dengan pilihan pasangan pengantin dua sejoli ini.

Apa yang menariknya, tema superhero menjadi pilihan dan abang-abang pengantin perempuan yang cukup sporting mengenakan kostum suiperhero dalam mengiringi pasangan pengantin ini berarak dan mengambil gambar di pelamin.


Keempat-empat abang pengantin perempuan bernama Syahiera Sabri cukup bersahaja dan sporting mengenakan kostum tersebut sehingga mengundang tawa netizen.

Tema tersebut tular di laman facebook apabila jurugambar perkahwinan Fadhil Aman Ahyat berkongsi kemeriahan sekitar majlis perkahwinan pasangan pengantin Izzul Azzuan dan Syahiera Sabri ini.


Bahkan, sehingga kini ia sudah mendapat lebih 6k shares. Rata-rata terhibur dengan tema dan kelainan yang dibawa oleh pasangan pengantin itu. Siap ada Deadpool, Spiderman dan Masked Rider!Menerusi foto tersebut, empat beradik ini dilihat berjalan mengiringi pengantin perempuan yang merupakan adik bongsu mereka sebelum disambut pengantin lelaki. Memang sporting habis!

Sumber : Fadhil Aman Ahyat II

IKLAN
IKLAN