Mengambil keberkatan Syawal yang mulia ini, pelakon dan selebriti yang juga merupakan anak kepada Datuk Chef Wan memilih untuk berhijab sepenuhnya.

Berita tersebut dikongsikan oleh ibu kepada dua cahaya mata ini menerusi laman instagramnya semalam. Di dalam perkongsian tersebut, Serina Redzuawan memuat naik beberapa keping fotonya yang manis bertudung.

“Bukan Mudah Nak Bertekad, Perlu Ada Pengorbanan & Guru Beri Tunjuk Ajar.” Serina Bertudung Sepenuhnya, Netizen Puji & Titip Doa Moga Istiqamah

Alhamdulillah..sempena bulan Syawal yang mulia, Serina mengambil kesempatan ni nak umumkan i dah berhijab sepenuhnya, memang bukan mudah nak bertekad, tapi perlu ada pengorbanan & Guru untuk beri tunjuk ajar , serta semangat & dorongan dari Keluarga & Sahabat tersayang.

IKLAN

“Bukan Mudah Nak Bertekad, Perlu Ada Pengorbanan & Guru Beri Tunjuk Ajar.” Serina Bertudung Sepenuhnya, Netizen Puji & Titip Doa Moga Istiqamah

Terima Kasih kepada @ustazahasmaharun.official kerana banyak memberi Inspirasi & ilmu. Doakan Serina Istikhomah. Sama sama kita perbaiki kelemahan diri untuk jadi insan lebih sempurna.

IKLAN

“Bukan Mudah Nak Bertekad, Perlu Ada Pengorbanan & Guru Beri Tunjuk Ajar.” Serina Bertudung Sepenuhnya, Netizen Puji & Titip Doa Moga Istiqamah

IKLAN

fotonya bertudung itu mendapat perhatian ramai yang rata-rata memuji imej tersebut.

zarinazainuddin_ Allhamdulillah manis sangat dik ❤️??

lisdawati15 Alhamdulillah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

syurabadron Alhamdullillah.. tahniah kakak syg ?❤️

mamasandha Alhamdulillah..segak aihh??

Malah, ada pengikutnya yang berharap agar imej tersebut dapat dikekalkan atau istiqomah.

bidadari_liza Syukur Alhamdulillah ..Ayu Wajahmu Bila Berhijabbb?❤️?…Teruskan Langkahmu❤️.. “Allah ❤️ memimpin sesiapa yang dikehendakinya kepada Nur Hidayahnya…Surah An Nur : Ayat 35.. “. Kuatkan hati..kuatkan semangat.berbanyakkan berdoa kepada Allah ❤️ agar ditetapkan hati untuk melalui jalannya ini..bukan calang calang ..hanya orang yang terpilih untuk memiliki Hidayahnya.. Bersyukur jika kita di antara insan insan yang terpilih untuk kembali kepadanya..Teruskan Mencari..Belajar dan Berusaha untuk memperbaiki diri..❤️..Sesungguhnya kalian bukanlah keseorangan..kerana Allah ❤️ sentiasa ada di sisi kita.. Love youuu ❤️❤️❤️?

mizchenta Alhamdulillah… cantik kakak ❤️ semoga istiqomah

norainidaud21 Alhamdululillah ikon yg terhebat

juhaida2 Alhamdulillah! Tahniah Serina atas peningkatan diri sbg seorg muslim❤️?

kopiroyalhazelhq Tahniah sis..Alhamdulillah syukur..happy for u.

yassidahyusof Alhamdullilah im happy for u akak.. Adik doakan semoga akak terus istiqomah..?? sayang akak

fayyadhmedina_farrah Alhamdullilah yaAllah,kak @serinaredzuawan …smoga trus diberi kkuatan akk

rooslinabakar Alhamdulillah. Cg sentiasa doakan awak terus kuat dan kekal. Bila kita ingin dekat dgn Allah, kita akn diduga sedikit. Kita kena kuat dan perlu tahu apa obj dlm hidup kita. Cg happy sgt.

Sumber: IG serinaredzuawan

Mencari bahagia bersama KELUARGA?
Download dan baca sekarang di seeNI.

KLIK DI SEENI